我是悠二.回覆一直以黎刁民丁對我及法奧的評論及你問我答(9)

1001 回覆
12 Like 55 Dislike
1萬蚊內日常打機用嘅laptop,淨係要求14”以上mon,重量不限,只限MSI GB Acer Dell Razer,有咩提議?
12尾訂咗Gigabyte 3080 gaming oc 仲等緊 希望唔洗3月
3080 VISION叫春
5月前應該冇問題既
我上架其他先
暫時仲有.可以搵我客服
冇換過底板既話.試下入返條key
唔係冇.係太多人訂呢張

我有返過的
eagle冇乜返過
咁MSI好d
悠二,如砌機list搭張Asus rog strix 3080,要等幾多個月到
我唔敢講答你

老實講.建議你買其他型號
好,唔該
Gigabyte GeForce® GTX 1650 SUPER™ OC 4GB GDDR6 仲會唔會番貨
唔夠budget升1660
ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3070 OC Edition 8GB GDDR6 (只限砌機)
係唔係連訂都唔得,一定要砌機
邊張最快有?
一月頭訂 3080 TUF, 今日收到貨
5600x + 3070 list 訂完最快幾時有
1.1000W以上嘅牛邊隻抵屌

2.箱嚟講Define 7同p600s綜合嚟比係咪差別唔大?

3.p600s faroll係咪冇無玻璃版?

4.屎色扇嚟講最勁係咪已經係ippc3000?

5.Noctua NF-F12 industrial iPPC 3000 PWM Cooling Case Fan同Noctua NF-F12 industrial PPC3000 IP52 PWM有咩分別?

有冇人知?
Tuf竟然快過親生仔
會唔會返新cool 媽keyboard 同mouse ?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞