我是悠二.回覆一直以黎刁民丁對我及法奧的評論及你問我答(9)

1001 回覆
12 Like 55 Dislike
走咗去邊玩?
咁耐唔蒲頭
1660/ 1660super 邊張有貨
想問點解砌機List入面
Motherboard ASUS TUF GAMING B550M-PLUS Micro-ATX
需要Wi-Fi上網會建議Gigabyte AX2400 Wireless Adapter
唔可以直接用ASUS TUF GAMING B550M-PLUS (WI-FI) Micro-ATX咩?
兩者有咩分別?
早幾日諗住幫襯你
結果網上揀完成條list差唔多件件都冇貨
唯有下次再幫襯過
應該唔止你咁既情況
用緊你P300 list隻acbel i90m 700火牛2年幾,個風扇最近有時卡卡聲,知唔知香港邊間做代理保養?上網搵極都搵唔到,打去AMART佢又話冇做
冇理由喎
Acbel 應該係呢間代理黎
呢款停產姐應該都有保養可以搵返佢
佢地個home page冇acbel個icon, 但google又搵到佢個acbel page 喎
http://www.amarthk.com/home.html
http://www.amarthk.com/acbel-power.html
facebook inbox 佢地問下先
油耳覆我pm未
是咪執左
訂左張gigabyte 3080 aio,等左成3個月都未有貨
係咪索性void單買其他好過
首先你要買到其他
直接上3090都係比多少少
當佢雞咁屌
RTX3060Ti 幾時有貨
依家訂3070 6-7月會唔會有貨
等左ROG 3080成6個月都未有貨
所謂黃色經濟圈 就係俾呢班弱智員工搞臭晒
恃住自己係黃店 有無限客源 食住條水 連服務態度都唔洗理
我鬧緊嘅係出糧俾呢班員工嘅人 Faroll老闆之一嘅悠二
真係太令人失望
砌咗部機唔夠年半隻牛壞咗兩次 GF1 又要拎上黎
係我問題定點
有問題出去開POST好過啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞