我是悠二.回覆一直以黎刁民丁對我及法奧的評論及你問我答(9)

1001 回覆
12 Like 55 Dislike
我覺得我要回既.已經回左

玩啤牌個d.我都已經回應左.

不過我都同左同事講.做好哂野先可以玩.食飯時間都唔玩得
陸續都有返緊

但係都要跟砌機
吓, 我落個陣係單張落, 即係而家要砌機先會派貨?
落左單就可以

我唔散賣係指新單個d

但你訂邊張
Suprim x 3080 我知應該無點郁過
咪再燈arkk
各位觀眾 係時候見證 ARKK突破160啦
https://lih.kg/2410023
整左兩星期啦喎部機
你部機壞ssd

隻ssd已經寄左俾代理等緊換返黎

應該差唔多的了
而家差幾多張
你應該要同同事搞清楚有無貨呢個term 如果客人就咁問你地應該都要答清楚係有現貨定係訂貨 你地衰就衰呢樣野 仲要又汁錯件 罪加一等
如果呢兩樣野做得好 你地打下牌打下機有咩所謂
所以「有貨」有個準確嘅定義未?
有貨=代理有貨
我需要時間同同事傾傾先

關於對客既對答
1660 super有冇貨返?
舊卡斷撚哂貨
咁睇美劇鋤dee到底係咪咁多上去既客屈你地先?同埋不如叫堆打手唔好咁猖狂幫你倒米啦?咩叫實體店打飛機都唔關客事呀?成日出錯漏野的話懷疑你地員工因為做緊野個陣無專注都唔關客事?
我諗打飛機係條打手9吹姐
其實有個建議 不如諗諗計解決汁漏野問題
例如獎罰plan
每個月汁件果個無出過事就出糧有500蚊bonus
汁野出事率太多既就果年無bonus或罰其他罰
睇左你咁多回覆,真心覺得唔錯,唔理內容,態度正確先。但你班打手逆向幫忙,例如有個攻擊我人格,話我串,搞到我要貼對話。執錯貨我都無放大,係俾你班打手係咁放大。你真係要控制下班打手,因為講野真係唔係好用腦。本來你回覆完應該完,因為我無講d 乜。 但你班打手就...
我知我係屌緊個打手串柒柒話唔係實體店就做乜都唔會影響到個客呢個point姐,一路砌一路睇劇砌到漏曬野都叫影響唔到客既話,我真係對佢地邏輯好有疑問
班打手不嬲都唔用腦好似狗咁逐個負評成班柒頭小學雞咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞