我是悠二.回覆一直以黎刁民丁對我及法奧的評論及你問我答(9)

1001 回覆
12 Like 55 Dislike
得幾張可以
廠都唔收啦
油耳我張1190k單呀
搵日上黎拆多次法奧架
1月頭訂既Suprim x 3080 最後都係無貨無期完結
等左3個月張單由7999轉左尋日比12K轉張同級既gundam 3080, 感覺好搵笨. 唔講等到傻, 上個月見有人出POST即日砌機出都應該唔使12K
油耳呢招高喎 而家又唔使好似上次張vision咁比返個訂單價

等三個月嘅成本叫你食曬仲要比現價你一月買現貨都唔使10k啦 仲未計3080一個月掘到200美金
Same here
算啦有咭就算啦
其實suprim x 係咪停產左 度度都唔見有

P.s 唔鍾意白色卡有冇人有Msi 3080 suprim 交換
Suprim x 我真係呢兩個月都冇返過

我都好無奈 冇辦法.....

而家我已經cut哂唔俾人訂卡

除左返左之前仲有訂既人

如果唔係 我post完上網 鬥快買
真係對唔住

我都估唔到可以完全一張都返唔到
你想
仲測試中其實
我會同廠商講 放心
都係建議你問客服

而家返左貨都擺上fb同網站
個陣早知9k買張現貨 或者訂紅石rog都係8k, 聽連登仔反共選7折星最後都係要食紅石, 仲要比多4k
我真係打算自用既而家太貴用唔起要放左佢
咁繼續等你消息
出邊都放緊15K
咁你係良心店大家都知嘅,market無貨都係事實
不過講緊個option搵客笨啫
人地訂8k嘅單仲要等成季 最後竟然要食今日嘅現貨價我覺得講唔過去啫
你話8k加返rog同gundam個價差(12-10?)都話合理啲 而家時間成本同價差都係個客食
聽落仲衰過3c 上次兩個價兩條隊個處理
上個月見人開post即日出機已經有
仲要好似msrp 10500左右, 我地等完仲要貴o的
諗起個心唔好舒服
但放完無卡用 我張msi 1060 好在未放
唔係怪你
不過suprim 係咪已經停產
邊度都唔見...美日Amazon 冇 香港就更加唔見有
放個17k再排條3090既隊
而家放咗去再排隊3090
等一排可能冇痛升級
老老實實第1次用法奧, 用完唔敢再係佢度訂卡了
佢係咪一定要你轉?
冇得繼續排呢張咭?
如果係咁就
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞