我是悠二.回覆一直以黎刁民丁對我及法奧的評論及你問我答(9)

1001 回覆
12 Like 55 Dislike
牌子我唔答你啦,有信仰就買信仰啦。
無就買平應該無死,所有都是運氣。
除咗超頻,X570有多D USB同SATA,你自己睇一吓啦。

https://hk.xfastest.com/58859/and-b550-release-compare-with-x570-b450-performance-test/
一係就用5600x 一係就5900x
5800x唔上唔下又熱
同埋用途係咩先?
打機既5600x夠做啦
真係純粹拎來打機用
諗住買好小小 玩耐D,對上部7700 都用左4年
睇youtube對比5600同5800又真係差好小....
齋打機5800x同5900x都差好少
想問下悠二 暑假砌機有冇優惠
18年係你哋度買咗部機 想今年暑假換機
1 x AMD Ryzen™ 5 5600X (只限砌機)
價錢:$2,899

1 x ASUS TUF GAMING B550-PLUS ATX
價錢:$1,290

1 x G.Skill Trident Z Neo Series 32GB (2 x 16GB) DDR4 3600MHz C18 F4-3600C18D-32GTZN
價錢:$1,840

1 x Toshiba Enterprise Series MG06ACA10TE 10TB 7200rpm 3.5
價錢:$1,570

1 x Gigabyte GeForce RTX™ 3070 GAMING OC 8GB GDDR6 (只限砌機)
價錢:$5,799

1 x Seasonic Focus GX 850W 80 Plus Gold Full Modular
價錢:$1,139

1 x Be Quiet! Pure Base 500DX ARGB Tempered Glass ATX - Black
價錢:$739

1 x EKWB EK-AIO 240 D-RGB CPU Liquid Cooler
價錢:$1,050

1 x $80 砌機服務,首30天免費上門收機檢查,五年免費自攜保養。
價錢:$80

總計: $16,406
https://www.faroll.com/customize#MTE5LDIzODYsMzI1MywzMzgzLDM0MjAsMzY4LDM3NTEsMzc2OQ

其實cooler係咪風冷算?
750w係咪已經夠做?

砌intel係咪慳d?

純打機
想問下悠二有冇得加錢快d送?
你自己有ssd?
咁耐都未上水嘅?
幾時會有1660super/2060 現貨
你預470到500usd到啦
呢期廠商都一直加緊我地卡

所以唔好相信.會真係有SRP賣
我包
有呀.特快運送
水冷可以.點都好過風冷

只係風冷的確係足夠.5600X的話
點都有d既
睇錯.呢隻唔包

M系列唔包
好 唔該
睇下到時佢俾我地店鋪有咩規則先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞