我是悠二.回覆一直以黎刁民丁對我及法奧的評論及你問我答(9)

1001 回覆
12 Like 55 Dislike
屌咩,人地要做好形象,如果個老細躁狂屌客咪破壞曬law,呢d下欄屌客野梗係交比金牌打手啦,你唔好踢爆人地啦
上次個出事po都已經有巴打係確認咗佢有打手呢件事,但係又唔見油二夠膽駁佢
又邊個post呀?
比得實在少少得唔得?
油耳唔clarify 你自己諗下
事主都講明廢撚事再同法奧嘈,心照咩事啦

我本來都以為gundam 3080本身10500到,屌完來9999就有
事主好慘撚 比人劏水魚仲要多謝劏魚條友益佢
咪講咗之前法x d野個po,想睇自己爬文啦屌
個post名就係「法x買野」啊,明唔明
做打手都高質少少啦。
你係咪戇鳩啊,咪答咗你問題,又同你講埋post名,自己唔撚識搵?使唔使服侍埋你換尿片啊戇鳩仔,真係唔屌你都唔得
而家法奧轉單定飛馬轉單?
Jumbo有無轉單加價,派咗貨未?
答我啦
巴打算啦,你睇樓上d戇鳩仔,一駁唔到就開始屈其他人係打手,放心啦,佢唔撚會答你架,只會似是而非屈鳩你係飛馬打手
我本身路過湊下熱鬧
點知啲打手咁串又咁廢,忍唔住參戰咗
你係呢度有24個回覆,有十九個都係話人打手同謾罵,就係重來不提證據。
同FB上面D五毛(打手)有乜分別呀你?
等你
一言不合就屈人五毛打手唔係連登特色咩?
就算上面幫油二護航果個幾癲都好,
冇確切證據都唔應該直接屈人係收油二錢做野, 唔係既話個邏輯同黑警紅官有咩分別?
我係法奧買過野, 覺得幾好, 美言幾句, 見路不平而出口肯定又係收錢打手la
油二真係好野, 賣平卡都要比人屌, 屌完仲要跪低認錯任打唔嬲
比我係老細就係網站第一頁寫住連登仔唔鐘意就咪撚入黎買平卡
明顯為黑而黑真係好撚核突, 建議直接block 9 佢算
戇柒鳩,係啦係啦,個個post班狗都跑出黎護主咬人都唔係打手啦,不過你又無上開硬件台,好心你睇清楚成件事係點先走出黎護航啦,可能你係好心既,不過可能你係一個好心做壞事既柒頭
大戰完未
油耳我都想用當初8000買tuf 3080
快d俾張黎
收到風,似乎又要加價喇
油二係咪又要食多幾舊豬頭骨?
D骨咁撚閪(某廠一張卡要食8隻光碟機)
邊有可能賣得走,diy市場準備玩撚完
留句言即刻被人屌
比起癲狗護航,你都唔好得去邊
唔留言等於冇上開硬件台
我兩年前就係硬件台開過po
一路有回應下某d po,只係唔及活躍既巴打
又一路睇住你地大戰
有人訂左suprim 3080等左3個月都冇
油二問佢用唔用低於市價轉gundam 3080
跟住果件瘋狂護航
睇住你地老屈護航既收油二錢做野
睇住邊個幫油二你地就屌邊個
Coindesk交易平台係美國準備掛牌上市
BTC又升咗
唔知我算唔算你講老屈個班啦 我就以事論事問點解啲顛狗咁樣屈鳩個客又屌曬老母油耳都無反應 , 係支持顛狗式屌客定點 佢又點解唔親自覆轉單個動機想幫客定想轉介cost

最新有人貼張3月頭嘅9999圖就,睇完個個都唔多唔少覺得油耳加完價再咁樣「益」啲舊單客幾講唔過去 唔通全部幫事主出聲嘅人都係打手同盲反?
油二咪講左控制唔到其他人講乜
控制到就真係打手la
比option 個客轉單我估油二都只係為客好,可能有誤會或者真係悠二處理唔好,呢方面我都冇異議
不過都係果句,3080到依家都只係賣12000,平過出面一大截,大家仲講得出油二搵人笨
比我係老闆一定嬲,仲上連登解釋道歉?
仲有我相信個價差都係代理升起既,點解大家唔屌下代理?

關於癲狗護航,可能佢唔抵得果個有平卡買都唔滿意掛?或者佢真心覺得法奧好?呢個世界咩人都有既
人地自用成本50% up,仲等一季喎 或者我再講下大家主要認為搵笨嘅位:

1. 事主本身想排,跟據佢講法係半推半就式轉rog Gundam,但三月頭仲係比客即砌9999,加完2k先搵啲單卡8k客轉12k完張舊單動機係點唔使講到咁白

2. 事主自用成本 + 50%,仲要等足三個月,time cost本身係佢合約嘅成本換價錢係lock price。而家張約嘅所有成本轉介曬比個客,點解咁講? 因為油耳比客即砌出gundam個成本同比舊單客成本一樣,而家由蝕住honour張單變賺1k, 但個客就要輸時間再食埋price different,人地唔係唔落單等3月先買喎,點解要佢食個差價

3. 咩而家3月12k買到3080要感恩論根本 CLS 你話事主無落單今日先行入去法奧買12k gundam 再嘈話搵笨先嘅我第一個企出嚟屌佢老母啦 舊單成本論講咗十幾次都唔明無法架喎。 重點唔係事主/ 一兩個人咁講,係大部分睇完大戰嘅人都話係搵笨喎

顛狗護航就一定唔係因為「平卡」囉 事主個case 絕對係大蝕 仲要完全無屌柒過油耳,為咩比人咁屌法相信有眼睇都知咩原因啦
我屌開悠二啲list伏都可以比人屈悠二打手啦,有乜咁出奇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞