我是悠二.回覆一直以黎刁民丁對我及法奧的評論及你問我答(9)

1001 回覆
12 Like 55 Dislike
屌你老母完全駁唔到
佢而家唔俾你lock suprim??
答我呀屌你老母
乜撚野同級
Gundam 版本身就貴過普通rog版本
你訓醒未
不過你喎知足無計
嘩 無啦啦打起上嚟

油耳下次都係咪搞轉單呢啲咁高風險嘅操作啦 退訂咪算 唔會有嘢好嘈
係貪平呀, 個個好似你咁on9 食炒為榮?
屌你成班穿越撚on撚9 理論

我同佢簽contract個日係一個公平賭局, 佢受訂即係佢肯玩. 價升就我贏,價跌就我輸, 所以我咪話如果跌價我都唔會叫佢6k賣8k張單比我囉, 咁咪公平囉

屌你老母而家成班on9 係咁而家而家, 而你老母咩, 我而家同佢簽contract咩? 我1月買期貨呀, 你同我講而家關咩撚事呀. 你老母你唔好打完靶o的牛仔過2日升返去拎錢? 我o的牛仔而家升呀, 8折退比你多謝我派錢比你? 講野用唔用腦, 你幾條仆街之前幾次法奧出事都係咁撲出黎,唔係打手唔知你地為咩

直到你班撚屌引戰前我有屌過法奧/油耳? 呻下人地唔使等同一張仲要平過我早訂既有乜撚問題? on撚79仲話要我多謝佢"派錢"?
如果你唔係盲既最好快去睇一睇眼科

上面一早講左佢主動打比我時我係話張留單, 佢係咁叫我轉
之後我晚上又whatsapp過佢想講轉返排隊,佢話張卡去左送貨

而家我講自用, 你班on9係咁市價市價派錢幾多on撚99, 邊個唔撚識字?
合約講緊我跌價唔會叫佢平比我, 而家佢升價要我比多呀蒙撚

你又清楚我同法奧o的對話係點? 你係員工定單純出黎ff?
我3個月來都係問過一次有無郁過隊咁大把, 本身完全無打算轉卡轉隊, 幾時係我主動要求轉contract 然後上來屌佢?
真係唔知邊個駁唔到
講啦賤種狗, 你講多謝你老豆個強姦犯益你老母我咪多謝法奧派錢比我囉
識唔識字呀, 講啦撚樣
係呀
佢唔比呀屌你老母, 我話左幾次要排佢都叫我轉呀
話會排到下世呀, 叫我轉呀屌你老母
咪話撚左佢肯比我買1皮rog都唔會上黎嘈囉, 唔係要8k rog呀屌你老母, 蝕2k買張同級waive張舊約都得呀
撐大個屎眼再睇多次
問非所答弱撚智
屌你老母事實係張卡今時今日對比起其他舖頭個價錢係平,你就講幾個月前啲舖頭賣得仲平,屌你老母九唔撚搭八
而根據合約你買suprim要8k,之後佢賣suprim俾你高過8k先係唔合理呀嘛,仲有張卡唔係停產呀嘛屌你老母,你可以繼續等㗎嘛屌你老母
仲有幾時話你主動轉合約呀弱智仔?
轉同級??
買期貨轉乜撚嘢同級啊傻閪,兩樣唔撚同既野嚟㗎屌你老母
咪撚打飛機自己話係同級就同級啦傻閪
而家係人哋比到option你可以揀呀
有冇對話圖啊屌你老母?
唔俾你用返原價買張卡呀?
法奧話你唔可以排隊呀屌你老母?
如果悠二仲有客人堅持排排隊買卡唔轉你係咪食屎呀屌你老母?
你可以無止境咁等落去
咁咪即係可以咁囉傻閪
佢叫你轉就轉咁冇原則?你要平緊係唔好轉
真好野你想8k轉買rog3080真係當法澳開善堂
技術性問題:

>例子.621-670.呢個價位.係我地同行既可競爭範圍內

其他野我唔知我睇唔到我唔信....
但哩個係咪傳說中的合謀定價?
油耳而家有邊張低階顯示卡有貨(例如1660/2060個)
朋友睇唔開想砌機
人地話1皮現價買ok喎 ,唔係8k喎 btw 個人覺得suprim 》 ROG

你兩個啲反應真心咩事,行家有心害法奧定點
成班都cls, 自用理得佢炒到10萬一張,宜家買卡既成本仲要貴幾千,上嚟呻幾句都俾人屌鑊金
成班係咁叫人市價賣卡賺水位 人地講明自用都要屌人地唔賣係佢問題咁睇到我黑人問號
睇返事主連屌都無屌過油耳 反而比人係咁屌佢老母好恐怖我睇緊乜嘢
買唔買自己決定啦
見到陸續都可以散買display唔洗跟機砌,係咪大貨就返準備走鬼
邊到唔洗跟機砌
咁搞笑,護法青城四犬又出曬黎啊
堂巴你就好啦,你係熟客,d打手唔敢屌你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞