我是悠二.回覆一直以黎刁民丁對我及法奧的評論及你問我答(9)

1001 回覆
12 Like 55 Dislike
白汁腸幾錢條
google your mon G-Sync Compatible ?
已經食左一皮野炒價 買左張6800XT
Thermaltake Riing Silent 12 RGB Sync Edition CPU Cooler
ASUS自動更新左個軟件, 熄唔到風扇燈
搜尋唔到硬件, 有無方其他法熄到
Rich
光污染
開機得返, 已解決
咩進展?
卡係你度買,仲收唔收人工材料費?
遲D不幸要保養可摸耳揾你換番舊貼?
食屎啦悠二
呃夠飯食未
請問聲,你心目邊間電腦店值得幫襯?
唔計顏色以前覺得海鮮最好
你地個名
海鮮賣水貨架喎
你咁講油耳以前都賣過水貨啦
講明水貨,同水貨當行貨...
海鮮3070 砌機價都係9xxx
你買埋我果份
講緊「以前」喎
同埋我記得一月中有人講過海鮮3080賣85xx 落可退訂2000蚊跟單價單訂,兩星期拎到

我就全部amazon買嘅 無偏邊一邊架
邊個有講明過
開機成日着vram除錯燈,要cmos先開到機,係塊板嘅問題定係條Ram嘅問題。
AMD Ryzen™ 7 5800X
G.Skill Trident Z Neo Series 32GB (2 x 16GB) DDR4 3600MHz C16 F4-3600C16D-32GTZN
Samsung 970 EVO Plus Series 1TB M.2 PCIe NVMe 3.0 x4
ASUS ROG STRIX B550-E GAMING ATX
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞