我是悠二.回覆一直以黎刁民丁對我及法奧的評論及你問我答(9)

1001 回覆
12 Like 55 Dislike
人哋承受得起你吹咩
好似飛馬咩一定要贏曬
不過都係好事你地都終於知道法奧係蝕底嗰個,賺嗰個係客
孺子可教
不如你問下有無人keep到單?
見到上來講啲人唔覺有邊個keep到,事主話一開始就叫keep單都比人半推半就
事實擺係眼前 你個講法同無人反黨安法一樣
我不嬲都話欣賞佢唔炒卡
係你地啲打手出嚟倒米姐
我代悠二多謝你
我是悠二.回覆一直以黎刁民丁對我及法奧的評論及你問我答(9)
https://lih.kg/snsAauX

事主都話客服明示暗示好耐好耐,咁悠二上面都話真係好耐無返到貨
如果想KEEP單唔換我唔信悠二一定要佢硬食張卡唔俾佢換
咁都叫冇合約精神
一早講咗唔可以退訂,同埋無貨期,但係lock price ,而個客自己接受
而家法奧違反咗合約邊度?
Replacement 合約完全無誠意?咁咪繼續等囉,跟返合約囉
而家講緊法奥咁做賺少好多咁都叫冇誠意?盲反真係痴撚線
單野搞左成晚到依家都嘈緊
悠二都唔上水講下野 代表咩
原來咁樣係冇誠意既replacement
咁快啲縮放去狗竇收收皮先啦
你咁樣周圍咬人對法奧有冇好處自己心照
我開始懷疑你係飛馬派嚟
你個死狗盲返朋友都明㗎啦喎
你仲未明?
孺子不可教
是其是,非其非
有冇得訂3070
大家唔好嘈啦
計我話事主繼續排
油耳張gundam 3080 12000就賣比我最好
佢honour 舊單要蝕幾k ,而家只係唔使跟機仲有錢賺
咁樣叫有誠意比個客 黑都講成白,痴撚線嘅極致
幫保下我換3090都好呀
而家擺明悠二想避舊政策先催個客轉單加錢
好明顯係悠二問題喎
大佬我7999賣比你蝕幾k喎,我緊係想你轉12000gundam
但佢無迫客轉我已經覺得無問題
之前我係油耳到落訂訂5900x, 佢後尾話要食骨買多塊板我都屌佢架,係過多個星期又變左唔洗食
咁當然唔知油耳會唔會有貨收埋/比熟客先啦
法奧早2日中午12點都有打比我問我轉唔轉呢張
我都係1月中訂左SUPRIM X 3080
不過我講左句話唔要 我繼續等 佢就話ok 幫我mark返低就收線
雖然條隊排前左 但都係無貨 睇黎仲有排等
佢緊係唔會迫,但唔退訂又唔入貨/一直無貨都夠玩死個客啦

高招架,不過而家搞到咁樣我自己覺得油耳咁樣仲蝕過比啲客平手價轉卡
啲打手惡撚到
啲藍黑店都無咁惡,fb一嘈完無得退都比人退啦 而家咁樣真係打唔響算盤
咁無貨唔係油耳責任
而你要假定油耳係特登唔入貨無乜野討論喎
個問題位係無貨又無得退局住等
有得退嘅事主神早退左換第間同價仲要第二個月就有得拎貨/9k買現貨(根據事主講法)
咁當然邊個拎到貨呢d我唔覺得悠二控制到
但係呢個case事主浪費左時間又硬食新政策
個打手都可以講到事主無損失有賺就真係過分左
要多謝油耳派錢呀 仲要唔準呻否則係閪客
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞