2000fun食水深不見底

1001 回覆
345 Like 136 Dislike
丁兄有冇計過自己開左幾多post宣傳油二?
請埋d弱智仔上黎洗地?
2kf真係多得你唔少
仲要串柒柒
憑我本事呃返黎我做咩要道歉? 屌你老母🖕
想知邊間課金(yen)可以平dd
等我睇下可唔可以挑戰到你先
/唔care果少少錢既人...
有傻仔肯買咪得
香港大把淘寶貨mark up 一倍以上
自由市場
我係2000fun老細就fb出post道歉兼訓示上面個員工算
咁簡單嘅pr手段唔係咁都要人教掛
咪係咁都撐
大把product係咁啦,information fee嚟

不如你入黃金逐間舖頭問佢有無賣3090,只要有任何一間貴過Amazon個價你就屌柒佢老母臭閪點解咁貴撚

呢個post真係人唔笑狗都吠
我買野唔會理 [建議售價] , 唔會信減幾多, 只會睇件貨賣幾多錢, 啱價就去馬
你咁執著 建議售價 / 刪除價 , 可以去消委會舉報
商戶所標示的「標準價」、「建議零售價」也沒有具體而劃一的定義,除有機會觸犯《商品說明條例》,亦會損害消費者獲取正確訊息,行使知情選擇的權利。
但係佢地話到明你知係炒價,無用MSRP去呃你話佢地賣得平過其他人
呢位兄弟唔該你追下post 先 我地屌緊佢9up建議售價
係香港買貴過美森就緊架喇
呃你啲咩?講4200 但碌你42000 就呃姐
你去7-11 買支bonaqua $11,樓下士多填$4,唔通你又去話7-11 呃你?
你都幾撚串
咁都有得屌
不如你話香港有邊行唔係食水深
來貨價比你好唔好
人工 開鋪 樣樣都係錢 明買明賣又無呃人
屌你老母樓上啲on9有無睇 都話係佢鳩up 建議售價問題囉
幾年前我真係會去報消委會嫁
但係依家香港政府無曬公信力,報黎都無鳩用
又一個唔追post or 唔睇清楚我哋屌咩
到時訓示左又要求更多架啦
睇得多呢啲post都係咁既玩法
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞