2000fun食水深不見底

1001 回覆
345 Like 136 Dislike
令我諗起好多年前唔識野去買gift card
我要1萬點知佢比左1千我,到我入左先留意到個銀碼錯
然後返去搵佢補返比我結果仲要我加錢補返1千+2千+2千+5千個差價
話「你冇即時check清楚加上你又入左冇得回水比你,一係補水一係冇」
個陣唔識野比佢大一大就死死氣咁比多幾十蚊然後從此blacklist佢
我當時冇睇清楚佢比我張單上面係寫幾多
入完發現點解少左個位先望到張單係出1千比我
然後咪拎住張單返去質問佢,然後就上面咁屌佢老味
個職員好似根本就唔care唔要面呢回事,睇死你做唔出咩咁
你俾錢時都應該知吧。。
因為佢係出單唔係比卡個d,所以一開始冇為意
同埋佢係收我1萬嘅錢比1千我,正常你點會諗到佢會咁撚鬼鼠
原來錢都收錯,咁真係2000fun問題! 正 Hi Hi
想買KDA套裝 2000fun好似同Logitech 一樣價
想買喇叭
唔知點解想用8達通比錢個陣淨係比我用8達通銀包而冇得用張8達通比錢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞