2000fun食水深不見底

1001 回覆
345 Like 136 Dislike
算啦,2千fun不嬲都係垃圾黎
上個月係Amazon買CD 送到嚟爆撚咗
寄番去換過隻嘅運費都夠我買幾隻全新CD
係2000fun買咪當買個保險
做打手幫佢兜,都作個好啲嘅理由呀
如果你買amazon嘅嘢到手已經爛咗
Amazon佢包埋退貨運費㗎
你係咪搞錯咗
我係話「寄番去換過隻」
我唔想要錢,我係要新一隻CD
我有做過功課先咁講
https://dreamltc.pixnet.net/blog/post/271513488-%E6%97%A5%E6%9C%AC%E4%BA%9E%E9%A6%AC%E9%81%9Camazon%E7%9A%84%E9%80%80%E8%B2%A8%E5%BF%83%E5%BE%97
睇完都唔敢退換 當我唔好彩買過隻算
Amazon真係永不錄用
台灣唔係amazon免運地區,但係佢return都包左一個額度既運費,pixnet果條友自己on9用DHL(台灣DHL貴)又唔問清楚可以claim幾錢先出事

香港呢?香港係免運地區,同埋amazon美國既CS比較專業。
上次TG VR group有個人佢個手掣收到機已經有壞,要換
美國CS問左重量同包裝之後,無記錯係即時批左45蚊鎂既運費俾佢
唔係事後claim,話45唔夠先再用單claim
果條友之後好似去左寄香港郵政,埋單好似2百幾近3百,仲有得賺
amazon都無問佢拎返,收到壞件之後直頭無RMA,直接寄左個新手掣俾佢
呢舊野有咩用睇3d av?
Oculus quest 2玩Steam VR討論(15) 要親身感受VR先知有幾立體 睇片睇人玩gameplay係無用
https://lih.kg/2453804
我原本都下左道火,想let it go,點知你仲日日推,多謝你
幫親2000fun,好過幫親悠二
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞