2000fun食水深不見底

1001 回覆
345 Like 136 Dislike
收皮啦樓主
標題:2000fun食水深

開post標題係話人間鋪食水深
到頭來原來係為咗因為建議售價咁小嘅事
而走去屌
事實上賣最平
咁何來係食水深呢?

其他鋪頭真係食水深嗰啲又唔屌
走去屌2000fun 係咩事?

平行進口貨品嘅問題唔駛再用官方定價嚟嘈

標題黨吸好多連登仔嚟盲撐

黃藍一事係我唔小心屈咗你 唔好意思
不過又唔頂置
我唔知樓主係咪真咪有心唔澄清

不過樓主連客都唔係
點解要大費周章要求2000fun道歉加回應
點解?
有咩原因為咗連登仔膠post出嚟道歉?
連登仔係2000fun大客?
樓主係乜水?
追擊2000fun有咩好處?
所以樓主係為咗建議售價標得貴而走去追擊2000fun?

樓主先用標題黨誹謗2000fun食水深
再無原因地要求2000fun道歉加回應

到底連登仔係咪無腦

真係戥2000fun唔抵
無啦啦俾樓主屈一鋪

道你老母歉

多謝你嘅支持 不過件事都將近解決 由佢啦
就係因為你呢啲人 我決定繼續推post
我建議你落街睇一下其他鋪頭賣幾多錢先

仲叫人查下

一街都係2600😅
講得幾中point
m記 間間都唔同價

何況都唔同公司
人地賣2600 自己都要跟住賣2600?
屌 上次買隻g903 tkl
佢出g903比我
I am no body, but I can push post
襯呢度有 2000分嘅人,可唔可以解釋吓點解私自拎客人 ACC 去 VPN 跨區買game 呀。
一嚟件事唔係我經手啦 我唔太清楚exactly你個case
不過以我所知以往有個別Ubi game代購係跨區嘅 價錢係一樣 只係單純台版可以用Mycard結算 公司係覺得咁樣會保險啲(比起入信用卡買 一個唔覺得漏咗Del資料) 不過只係好短暫就已經停咗無再做 的確喺無清晰同顧客講明做法同風險的確係極之唔妥當嘅 你可以聯絡客服反映同投訴 如果有損失嘅都可以claim返嘅
估唔到 2000fun 都咁多打手
俾個 ACC 2000fun 佢代買 uplay game , 夠膽死同我掛 VPN 去台灣買平價版 game.
事前又唔講。
chatroom 屌9佢先話如果我俾 ubi ban 咗願意賠償。。
襯呢度有 2000分嘅人,可唔可以解釋吓點解私自拎客人 ACC 去 VPN 跨區買game 呀。
一嚟件事唔係我經手啦 我唔太清楚exactly你個case
不過以我所知以往有個別Ubi game代購係跨區嘅 價錢係一樣 只係單純台版可以用Mycard結算 公司係覺得咁樣會保險啲(比起入信用卡買 一個唔覺漏咗Del資料) 不過只係好短暫就已經停咗無再做 無清晰同顧客講明做法同風險的確係極之唔妥當嘅 你可以聯絡客服反映同投訴 如果有損失嘅都可以claim返嘅
Hi 林仔
1.)CPU同GPU有代理可以定香港既MSRP啊ma
2.)post到有人話街鋪有人賣緊2千幾,無上price.com
我屌既係佢扮減價,你睇下我有冇屌其他鋪?無
其他公司無用「建議售價」黎誤導人
樓主好小學雞
知唔知咩叫資本主義
自由市場都要你管?
樓主惡撚過城管
應該去北京應徵共產黨
班打手係咪弱智,樓主屌係屌個「建議售價」,但班智障係到打稻草人屌個零售價
喂咁關食水深咩事 搬完龍門未
誤導人佢賣平過MSRP,唔可以用「食水深」依個形容詞?
關你咩事 你覺得貴咪唔好買
支持樓主開舖
為巴打爭取平硬件
係啊,多謝你推post
仲有智障係到講要成本價賣先唔係黑店,屌你係咪弱智,屌緊係個冇代理下作個「建議售價」同官方299/399有出入
係yt 屌嘅柒頭入嚟未
[林仔鬧得我好岩]我係到同2000fun公開道歉
https://lih.kg/2387750
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞