2000fun食水深不見底

1001 回覆
345 Like 136 Dislike
msrp 區區唔同, 不過官方無喺香港賣,
所以香港係無msrp 嘅
老老豆豆係人都會MARK UP 咁好正常 唔洗食咩 做義工咩?

如果我開檔野賣Quest 2水貨 只會Set一個價錢 唔會咁取巧Fake人扮減價 作建議零售價真係接唔到
認真睇Post

今次我哋衰在懶 代佢受咗一波 開正主波未
4千 我唔撚信係FB畀佢地 我地成班玩 Quest1/2 咁耐
唔講就佢地就唔理 好似呢個Post咁繼續老作建議零售價
仲有衰好撚串 好撚串
雖然我唔覺得自己幾時串 不過你覺得串都係我啫 唔係我哋 一單還一單
quest 1已經係賣貴一千
仲要送到上門口
真係傻仔先係香港買
成個行業都呃人
藍店不了
2000fun藍?求詳情

利申:我已經好多年無返香港,今日fb scroll到出黎
睇唔過眼先post出黎,想大家做個精明消費者
識佢老細,佢父母係福建人,所以自己惗

幫你解封埋 講祖籍出嚟自己諗 係講就講清楚啲嘛 講一半唔講一半 祖籍係福建嘅都係福建幫 你都係想講呢句啫
以我哋真係提供咗錯誤嘅資訊為前提 如果令你或者任何人有損失嘅 以此為對象向我哋要求道歉或者賠償絕對係合理 但我睇唔到有足夠嘅受眾令我哋需要咁做 你對我哋嘅政策或者任何層面上嘅意見我哋都會聆聽檢討同改善 但我睇唔到你企喺咩層面有資格要我哋公開道歉

自己計下上面咁大段 打左幾多句我哋?
你咁鐘意代表埋你公司呀嘛

今次我哋衰在懶 代佢受咗一波 開正主波未
仲有衰好撚串 好撚串
雖然我唔覺得自己幾時串 不過你覺得串都係我啫 唔係我哋 一單還一單
以我哋真係提供咗錯誤嘅資訊為前提 如果令你或者任何人有損失嘅 以此為對象向我哋要求道歉或者賠償絕對係合理 但我睇唔到有足夠嘅受眾令我哋需要咁做 你對我哋嘅政策或者任何層面上嘅意見我哋都會聆聽檢討同改善 但我睇唔到你企喺咩層面有資格要我哋公開道歉

自己計下上面咁大段 打左幾多句我哋?
你咁鐘意代表埋你公司呀嘛

兩句都係「我」
你咁樣計 不如話段野唔係你打好過 無咁難睇起碼
山係石頭 海係水?
2000fun不嬲有啲位markup到癲咗
例如steam account 入100usd收1000hkd
難措辭唔友善令你覺得我串係我錯 不過都有係嗰句講嗰句啫
嗰個係paypal代充嚟
有送貨服務 價錢又同price.com最平差唔多?
點解市場淘汰唔到呢d食水店舖
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞