2000fun食水深不見底

1001 回覆
345 Like 136 Dislike
我就道歉左啦,等緊你啲打手
[林仔鬧得我好岩]我係到同2000fun公開道歉
https://lih.kg/2387750
唔知由邊度開始反駁你好 第一唔係"我"啲 第二afaik我地係無請打手
我覺得屌最多都係屌佢作大個價扮減到好平引人買姐
多謝你,見到真正既重點
不嬲都係 如果你係消費者 買完事後先知都會唔開心

將責任一野推去消費者度

另外有啲話 全世界都係咁 做生意係咁之類既說話
佢地話你係我分身
CLS一個係新加坡 一個香港 我都廢事理
我只覺得老作建議售價係好撚尻既一件事
齊藤京子11 分鐘前
我覺得屌最多都係屌佢作大個價扮減到好平引人買姐

我既回覆
不嬲都係 如果你係消費者 買完事後先知都會唔開心
將責任一野推去消費者度
另外有啲話 全世界都係咁 做生意係咁之類既說話

賣得貴過原價係好正常 如果我賣Quest 2我都要生活 要Mark up 做義工咩?
但係我一定唔會寫建議售價 自己建議自己 或者所謂同行寫建議售價 2000 fun做左咁耐Online shop 點會唔知同行都係老吹? 咪玩喇
佢老作 你又跟佢老作?

希望大家明我地屌緊咩
大家企係唔同立場講野
企係消費者立場同埋商家佬立場講野既分別
即係黃同藍咁無得講
講咁耐,將"建議售價"呢個字眼改返做"原價"再say個sorry咪算鳩數,依家搵埋2個youtuber係到左spin右spin
某youtuber又係到講amazon買少左隻vr,賠得返100美金,叫人想唔見貨就去amazon買,屌你係咪弱智,正常人買都係1-2隻,唔見連貨都簽唔到啦,你唔係買一log貨,中間俾人偷或者佢發少左貨,實易唔見貨啦屌你
不過大家可以睇到林仔果班友講野既立場係邊
以消費者既立場佢地都係仆街黎
睇過reddit 有鬼佬買完勁耐都未到貨 去投訴 美森再寄畀佢 結果條友收到兩部
網購開箱拍片是常識,我舊年係amazon買6502ql,我買2隻佢發貨得1隻,我email返amazon連片佢都唔洗直接退返一隻個錢俾我,你amazon買野開箱唔拍片係on9
btw緊係叫人唔好係amazon/newegg買啦,唔經代理,你地食屎呀
始終立場唔同,佢地啲youtuber如果唔幫鋪/唔幫代理,有咩test件都拎唔撚到,咁就真係食屎啦
又要做雞又要拎貞節牌坊,幫代理唔係問題,你大大方方認係幫鋪/代理邊有人吹得你脹,但係到左spin右spin扮到好正義咁真係睇唔過眼
屌 咁得喇 以後出街買咩都好 都要有 建議售價 Fake人
OK 無問題
叫雞都要有建議售價呀!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
網球友:請問幾錢一Q?

臭雞:建議售價係250一Q 而家只需200蚊一Q
食水深 唔等如呃人 明碼實價 俾幾舊水買個方便 又有保障 (運過嚟可能出事唔包換
有邊part呃人?

要呃都係話佢賣廣告個roccat開倉啦
垃圾膝上keyboard299 吹到原價1899
出面都係賣幾舊水
最多話樓主on9 但係唔算死撐
憑乜上熱門? 定係想上位要人幫你上熱門?
寫錯一個價錢就要公開道歉? 痴撚線?
劉德華害到你咁撚港女?
如果真係有咁大誤導成份到要公開道歉嘅程度
你一早就去咗消委會/海關投訴啦
喺連登開post叫人幫你推上熱門
位唔是咁上的 小學雞
呢個又唔pin 咁就叫公開道歉 拉
多你老母 你屌人之前就應該要知重點啦
我就一路都覺得2000fun營銷手法有問題
除咗叫做大鋪售後有保障之外 價格通常其他地方更好
但係咁小事就屌到拆撚哂天要人幫你推上熱門
你何德何能呀傻鳩樓主?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞