2000fun食水深不見底

1001 回覆
345 Like 136 Dislike
人地方便,又多實體店比人試產品,你話佢比淘寶貨/假野你就話呃姐
你會唔會話7仔/OK呃人
2000fun童年回憶
2000fun仲未執咁得意?
而家仲有人玩個堆mmo架咩
年年大約咁上下時間就加價再扮有折
唔貴啦樓主

果次我問佢 fanatec CSL DD幾錢,佢話可以訂得
開我九千幾
咁我以為包個最basic 2 step Pedal + basic 軚咁套裝啦
點知佢話淨係 servo

果刻已經覺得不可思議,講緊唔係貴一千幾百嘅事
淨 servo 349美金
我當你吸血鬼,運費+手續+自保收多我1000
都係 4千蚊的事,何來 9 千幾 ?

咁我又扮傻陪佢玩,以為佢講緊官網賣緊果個upgrade 火牛個bundle
(咁都係480美金,我計你貴多一千, 都係五千蚊)
我問係咪套裝呀,即係跟個大d 火牛 8扭力

佢竟然答我,呀果個唔使另外買,佢本身有跟火牛比你,不過就細力d

我心諗 DLLM,收我九千幾仲要比個原裝火牛,真係無良心到盡
2000 fun 不嬲貴
個時佢地個論壇好出名 game 界 no.1 呃左好撚多水魚走去買野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞