2000fun食水深不見底

1001 回覆
345 Like 136 Dislike
件衫好藍?
我唔係唔怕煩,係窮呀屌你老母
搞錯咗sor
搞錯咗sor
連登仔咁撚鍾意見到d唔順眼嘅嘢就可以冇證冇據咁屈藍
行轉黃金都大把平過佢

睇過幾間先賣2600
Amazon 好似一星期就運到,唔急玩嘅話可以等下
黑就一定
將9UP既建議售價拎走佢 其他野 我唔理你
佢賣貴咁多 自由市場你鍾意賣一皮嘢都唔理你

作高個建議售價先係死罪,正常人都會理解呢個係官方原價,美金計8算都係2400寫4200係咪痴咗線,唔好同我講真係2400打錯4200
你真係痴撚線,無證無據又屈人藍
上次買3日送到上門 免運費
點解會有人咁撚on9幫襯香港啲鋪頭
係咁架啦,如果有得上網買樓,免經紀佣金仲好添呀
2600 vs 2355 vs 3199
咁2600都叫合理價錢啦
3199都唔係重點,佢鳩up建議售價4200先火滾
好多野野不嬲都amazon/1688呢啲有機會搵到最平,
旺角啲街舖全部都 markup 幾成,正常野黎,
明碼實價唔係厄唔係搶,有咩食唔食水深
大舖好多都好鍾意行貨就好聲好氣水貨就插你一刀
利申2000fun幫襯羅妓keyboard mouse用到而家乜事都冇,價錢都正路
2600真係十分合理
唔想等3,4日寄過嚟
畀多200幾300絕對值得

3199真係貴撚咗啦
仲想呃9人原價4200
up建議售價
點樣明碼實價法? 你追下POST先
藍唔藍呢。
老闆成家大陸人。北角係總店。
大家諗諗。
老實講,我唔係香港,我唔會幫襯到你
我唔care你成本係幾多,定價幾多

但係你地唔應該老作個建議售價去呃人
如果我見唔到一個2000fun既官方聲明話「今次錯撚左,以後唔會老作建議售價」既道歉聲名(facebook又好,你地自己網站又好,lihkg開新post都好)
我會繼續推post,推爆左/隔幾日又開個新post繼續幫你宣傳
佢賣10000都得 而家資訊咁流通 唔格價怪邊個
岩呀 吹水老作呃人無罪
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞