2000fun食水深不見底

1001 回覆
345 Like 136 Dislike
以前得佢一檔做大?
你當黃金同信和啲game鋪流嫁?
應該話佢至少識上網開個forum宣傳
咁咪即係有市
做耐左有班客又俾得起咪即係有價
垃圾與否我唔知
但生意角度佢成功左
早兩個星期先買左隻mouse
上price hk格過價 最平
冇人話佢成功喎
同埋你係咪唔撚識字?
我係話「以前得佢一間叫係有頭有面嘅公司專賣」
唔通黃金信和係公司名黎?佢地專賣呢d野?
信和黃金入面d細鋪執幾多換幾多你知我知天知地知啦
即係一間「睇落」有頭有面嘅鋪同一間雜不甩細鋪
你覺得d人以前要買野唔熟路會去邊買?
再講,炒賣都係有價有市架,咁係咪代表佢冇問題唔撚屌得呀?
冇幫襯過
但人地可以做咁耐生意
即係有價有市
佢可以做咁耐生意係因為以前得佢一間叫做係有頭有面嘅公司專賣olg野
跟住先再開始發大黎做
而唔係咩有價有市,只係單純以前真係冇咩好選擇
就好似比人屌到七彩嘅g-zone咁,點解佢可以賣到咁多年?
真係有價有市定佢講d野真係好?唔係,大部份人都知本野垃圾又廢
但因為香港冇咩其他game書可以揀丫嘛
以前得佢一檔做大?
你當黃金同信和啲game鋪流嫁?
應該話佢至少識上網開個forum宣傳
咁咪即係有市
做耐左有班客又俾得起咪即係有價
垃圾與否我唔知
但生意角度佢成功左
冇人話佢唔成功喎
同埋你係咪唔撚識字?
我係話「以前得佢一間叫係有頭有面嘅公司專賣」
唔通黃金信和係公司名黎?佢地專賣呢d野?
信和黃金入面d細鋪執幾多換幾多你知我知天知地知啦
即係一間「睇落」有頭有面嘅鋪同一間雜不甩細鋪
你覺得d人以前要買野唔熟路會去邊買?
再講,炒賣都係有價有市架,咁係咪代表佢冇問題唔撚屌得呀?
今日去7仔買罐可樂8蚊

屌 我去百佳買4蚊

食水100% 深不見底
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞