2000fun食水深不見底

1001 回覆
345 Like 136 Dislike
以我哋真係提供咗錯誤嘅資訊為前提 如果令你或者任何人有損失嘅 以此為對象向我哋要求道歉或者賠償絕對係合理 但我睇唔到有足夠嘅受眾令我哋需要咁做 你對我哋嘅政策或者任何層面上嘅意見我哋都會聆聽檢討同改善 但我睇唔到你企喺咩層面有資格要我哋公開道歉
原來2000fuxk咁唔老實
我有時仲去睇下滑鼠幫襯下
下次不鳥
咁撚串 做錯野 正式咁講返Sorry 做要屌尻人
無問題既,我可以試下挑戰刁民丁,睇下佢放棄宣傳悠二先,定我放棄宣傳2000fun先
收皮啦 屌你老母
2000 fun表示

但我睇唔到你企喺咩層面有資格要我哋公開道歉
見證關公災難
不嬲都係老作架啦
百佳惠康嗰啲所謂既原價都係老作,
成個HKTVMALL 啲價都係作
同一樣野,間間唔同 係香港買到既外國貨,
到你入手個價一般都係 markup 咗1-2倍
新一代Oculus quest 2 玩Steam VR 集中討論 (14) 打機打到悶? 打j打到悶? 入黎望下haha
https://lihkg.com/thread/2349323/page/23

我以後會放係頭post大大隻紅字處理 睇下受公眾多唔多先
笑撚死 好地地道個歉息事寧人咪完咗件事,反而喺到咁撚串

有啲懷疑上面條友有心做鳩2000fun
2000FUN表示:

以我哋真係提供咗錯誤嘅資訊為前提 如果令你或者任何人有損失嘅 以此為對象向我哋要求道歉或者賠償絕對係合理 但我睇唔到有足夠嘅受眾令我哋需要咁做 你對我哋嘅政策或者任何層面上嘅意見我哋都會聆聽檢討同改善 但我睇唔到你企喺咩層面有資格要我哋公開道歉
首先 我從來無「屌柒」樓主 對於樓主嘅意見我有反映
另外就建議售價嗰個問題 我已經向樓主/睇緊呢個Post嘅各位道過歉

2) 建議售價問題
我啱啱問咗同事 如你所講 Oculus喺香港係無代理 所以無一個行貨嘅指標價 個建議售價我哋係跟咗一間同行(唔知算唔算)嘅建議售價
如果因為我哋同事太懶而無做詳細嘅調查就直接跟咗同行錯嘅資料 而令你覺得我哋有刻意誤導人嘅感覺 咁我向你講聲唔好意思先 我哋稍後會盡快research完更新返資料

如果我哋引用嘅資料有錯誤嘅 要我哋道歉絕對唔係問題 喺我哋嘅角度我地只係引用咗同行嘅錯嘅資料 但樓主個要求係以要我哋承認係我哋惡意老作建議售價為前提 咁算唔算唔合理

如果我見唔到一個2000fun既官方聲明話「今次錯撚左,以後唔會老作建議售價」既道歉聲名(facebook又好,你地自己網站又好,lihkg開新post都好)
見到你呃鳩人,我要真金白銀幫襯你俾你揾完笨,先有資格屌你
唔需要道歉嘅,網絡事件冇人預計到之後會發生咩事,難得你上黎,想問下你地作為商鋪應該會自己check到到原價?再因應番成本同利潤而寫個建議零售價,而唔係copy人地“同行”就當係,如果有“同行”賣10000,賣2500,你又會跟?
所以 如果就住因為我哋疏忽 引用咗同行嘅錯誤資訊 呢個係我哋嘅錯失 如果令到有任何誤會產生 或者直接損失 我哋係願意為此道歉
學上面講 成間鋪頭開門做生意
有咩做錯有誤導人唔該畀個正式通告

此為對象向我哋要求道歉或者賠償絕對係合理 但我睇唔到有足夠嘅受眾令我哋需要咁做 你對我哋嘅政策或者任何層面上嘅意見我哋都會聆聽檢討同改善 但我睇唔到你企喺咩層面有資格要我哋公開道歉

你睇你地幾撚串!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
貴就唔好幫佢買啦. 格吓價.
上次見到 Logitech Extreme 3D Pro  最平佢. 好快冇貨
唔係賣得貴唔貴既問題,依家係佢地老作個建議售價,呃人話自己賣平左
可唔可以正式係FB IG 網站咁講聲?
老作建議售價 被人踢爆左 就話無心咁做 都係跟人老作
要求正式道歉就話

我睇唔到有足夠嘅受眾令我哋需要咁做 你對我哋嘅政策或者任何層面上嘅意見我哋都會聆聽檢討同改善 但我睇唔到你企喺咩層面有資格要我哋公開道歉

真識玩
你同我道歉有撚用咩?你地要做既係同有幫襯過你地既人道歉啊
最好就承諾埋以後唔會鳩作建議售價扮自己賣平左
如果唔係啲人仲邊有信心下次再係你地鋪買野?
有嗰件事咪講嗰件事 而家赤化得咁快 做生意一定要跪喺度做?
無做詳細research 引用咗錯嘅資料係我哋疏忽 為此向受影響嘅人道歉絕對無問題 但要夾住我哋認老作先肯停嘅話 都無辦法了
網店買要預訂, 到寄出要幾耐, 係咪唔洗運費
Amazon 差幾多日吖
建議售價原來係睇一間同行, 仲要唔係實價

特別鳴謝SIUBAK, black Friday 己入手
你可以係道歉聲明話自己用錯資料嫁,再承諾以後會check好啲
你唔出官方道歉聲明既話,我都可以繼續幫你宣傳你老作建議售價嫁
大家都好自由既
2000fun打手肉酸到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞