2000fun食水深不見底

1001 回覆
345 Like 136 Dislike
樓主你就唔岩啦,香港大把依類廢人只識靠低買高賣/炒價黎搵食,你咁戳爆打爛好多人飯碗
2千3, 4蚊買返黎
運費, 人工, 鋪租...扣埋之後可以賺幾多?
呢間垃圾仲有人幫襯?
你講緊facebook?明明個個都反佢但又喺度嘈要買oculus
咩情況. 重未完,  
2000FUN . . 係咪白店? 之前見 Logitech Extreme 3D Pro 好平, 好快冇現貨. 越賣越貴就冇買. 未知服務如何....下次要留意下.
mark up 同msrp係兩回事
依家佢係假msrp
其實間野N年前已經係黑店....
對佢標價無咩意見
不過佢呢個價唔係現貨仲要預訂?
要預訂要等做咩唔去Amazon買?
你唔預訂佢點係amazon 買番嚟寄俾你?
比呢個價仲要等貨就真係智障
你有錢唔想等要現貨無野好講
送錢比人去amazon買
個代購費手續費都幾貴下
呢個就真係消費者責任黎
咁弱智玩咩VR,不如係屋企劣鳩咪算
個POST竟然仲係度
佢地會覺得你賺好多
應該要原價買返黎再6折賣比佢地 佢地先會覺得係正常價
因為成班人既CONCEPT係覺得你買一大批返黎,一定係折頭拎貨
佢地唔會理你運費果D野
因為佢地會諗埋邊到邊到買都免運費 咁講得出邊到免運費又唔自己去果到買呢
事實上你點計條數出黎,佢都會話你有賺
比錢佢幫我係amazone訂返黎
佢咪就係中間收你錢囉
中間人唔洗錢 咁你自己訂都得
唔係最叻搵拉比同Van仔宣傳咩
Who
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞