2000fun食水深不見底

1001 回覆
345 Like 136 Dislike
同HKTVmall大把人比幾倍價錢買淘寶貨一樣
lightsaber? 星戰?定係beat saber?
不過暫時一律建議Quest2
Amazon 等好耐,我個陣差唔多等左大半個月先送到
不過香港個價又貴左少少嘅
不如屌下業主食水深不見底先擺現貨起鋪頭度真係唔洗成本咩?你話要等佢由amazon 訂貨先比到貨你就話姐。
每一間實體舖都係一樣
其實揾到錢個班 真係唔會理個少少
反而你方便 唔洗等 係佢地要既野
唔係點解大把人都去連鎖店買電器
真係唔知樓上鋪平好多咩
「你話要等佢由amazon 訂貨先比到貨你就話姐。」
依家個情況就係咁,佢就係收依個價幫人係amazon訂貨
只係順手買多幾部留做現貨
你建議智力:100
實際智力:30
去連鎖鋪買電器係因為要保養啊
買大件既野先要去連鎖鋪,上門維修
買風扇果啲壞左就算鳩數既先會價格先決,有平買平
你明白 我屌緊咩
起我底 有oculus quest大post
依家習慣左上amazon睇價錢先
乜重有人上2000fun既咩
好多年未聽過呢個名
以前個ac 要幾千分先開到post
偷偷地話你聽
自從疫情2000Fun 好好生意
個個都網上購物
呢間垃圾 賣乜都比人貴 居然仲有人幫襯
果堆要靠鋪頭訂貨而自己唔去訂,會係咩人呢?
可能係唔想/唔識去攪amazon 個account
可能係寧願花少少錢,買個保險有第三方攪
可能係唔想mon 住速遞幾時送到黎
佢地比得起錢買呢d "服務"
你可能覺得唔值,但佢地可能唔care 呢d 少錢
有睇開就知2000fun好多嘢定價貴
扮完減價都仲貴過出面
其實自己上amazon free shipping幾日內會到
有問題又可以free shipping send番去美國換/退
隻quest2出左幾個月
有現貨真係咁重要?
只怪佢一食就食咁多好肉酸
仲要9up原價
點解要through佢地買
樓上鋪一樣買到行貨, 一樣有保養
上門維修係間代理行既事, 關連鎖鋪乜野事
Hello 樓主 已經幫你反映咗俾腦細睇
回應返你嗰幾個情況/問題先
1) 售價問題
Somehow其他留言都覆咗你其實市場上間間舖定價都係咁上下 我哋都係跟市場定價 行政 租金 貨運樣樣都有成本 加埋成本仲要有利潤 做生意原意就係賺錢 有好多嘢只要你肯親身去格價格勻全球都一定會搵到平過香港 絕對欣賞你咁無私地去推廣點樣可以更平去買嘢 企喺消費者嘅角度我都覺得香港嘅代理好扭曲 我自己買嘢有時都會跟你哋啲post 但你都要接受有班人就係寧願俾貴啲都唔會親身去做 因為對佢地嚟講嗰啲錢根本唔係錢

2) 建議售價問題
我啱啱問咗同事 如你所講 Oculus喺香港係無代理 所以無一個行貨嘅指標價 個建議售價我哋係跟咗一間同行(唔知算唔算)嘅建議售價
如果因為我哋同事太懶而無做詳細嘅調查就直接跟咗同行錯嘅資料 而令你覺得我哋有刻意誤導人嘅感覺 咁我向你講聲唔好意思先 我哋稍後會盡快research完更新返資料
豐澤都寫明無保養賣$3388
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞