一人一間幫襯過嘅Salon/髮型師 (3)

1001 回覆
54 Like 4 Dislike
我半年前都搵過佢效果好滿意
呢排碌IG見到jamewan_hair 啲highlight 好靚都想試
有冇人試過hairperm?係銅鑼灣,上網搵過唔知地址係邊
港島既話有冇邊間salon推介?
謝謝你
各位點睇adamatlasce
見到#1 google docs推薦就搵佢

結果見到address係stage hair salon
呢間salon好似幾臭朵
唔該幫我加呢間野[edgy_salon ]黑名單

真係諗起我不愉快既經歷,我係揀左800幾蚊 㨂幾樣個種。

1.入到去 ,無咩禮貌由你等 先有個不知名既人應頭接你單生意。咁都算啦。

2. 我做染頭髮,選唔到,想問下意見,佢係咁意答你。問左你幾次揀好要咩色未。

3. 問佢跟埋個焗油個效果係點,佢串撚過馬撚,話你800零蚊 想要咩效果,又要貪平 。叫我一係升級,唔好係度講咩效果啦。(我升級焗油,張單 1200左右,過程極不愉快)

4. 染完無咩色,佢一句話 差唔多啲色 。 可以啦。完全無件事。
選幾項都係伏架啦
想問仲有冇絲打去過iforward
見google doc 寫剪短髮幾好 我都想剪短髮
有冇推介
我第一次 嗰時唔知差到咁
Edgy個朵臭咗好耐啦,都唔明點解仲有人幫襯
ig 仲有2萬幾follower 屌
好多打手
whatsapp @laboratory_hair_style係咪要等一個月?

有冇巴絲試過book到
還好啦
去開叄hair salon
幫襯Sing
冇出過事,剪染電都有試過
都book左時間2月再去

見到呢間有comment話另一個髮型師伏
睇個google doc好似唔見有,想睇下有冇巴絲幫襯過momiji?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞