一人一間幫襯過嘅Salon/髮型師 (3)

1001 回覆
54 Like 4 Dislike
如果想電s型頭要留長少少 我做唔到想要效果

但係佢藥水同頭皮噴果個抗熱電前護理 以佢個價算幾抵
伏唔伏?
thx 巴打,最後book 左Momiji。不過就應該冇指名,到時睇緣份,希望無事
不過不失 電可以試下
高質po lm
想講下@edgy_salon
之前同屋企人一齊去電髮 果排佢地promote緊$730/$930嘅電髮package 已經唔係800蚊任做3樣果啲黎
我同屋企人不嬲都好準時 果日早到左添 一去到reception個女人已經態度勁差 一黎就話 係你地早咗到 你地等下先啦
我同屋企人都打左個突 我地早到咪坐下先 又冇諗住打尖整頭 洗唔洗咁講野
其實我地都係第一次去 冇指定髮型師 但都坐咗差唔多一個鐘先有人黎搞我地個頭 原來係佢地啲髮型師全部未番工 咁我同間salon約時間黎做乜鳩呢
有客約左整頭就好心安排下人手番工啦 唔係我約黎做乜 walk in好過啦
到整頭啦 我屋企人同我一樣都係電+剪 佢整左個零鐘就搞掂 我整左足足6個鐘!
我個髮型師原來同時做緊勁多個客 佢淨係同我剪 搽藥水係交比第二個做 中間幾個鐘佢冇理過我
冇咁大個頭唔好戴咁大頂帽啦 做唔切就唔好接咁多booking 下下要洗濕個客個頭就放人喺到唔知等乜鳩
最後我屋企人陪我坐多左4個鐘先走得 屎忽都痛埋
佢電攣既 一個星期都冇啲攣就冇哂
而我電完出黎勁老土 唔開心左好耐 完全唔係我一開始同髮型師講想要嘅效果
從此以後blacklist edgy salon!!!
Sorry啊冇追開呢個post 係咁啱其他post講開salon先direct咗黎呢到 淨係入咗google doc睇 見有呢間野即刻諗番起以前嘅不愉快經歷 所以先打番個feedback
果陣揀呢間係因為有人同我講佢係黃 結果出到黎係咁嘅質素
可唔可以加埋 @gary_hairgroup入去個list入面

我之前去呢間salon電電得勁差電$1300諗住可以電到好好睇,點知電完同冇電冇分別,同個Gary講唔滿意想退錢又唔肯電嘅過程佢態度又勁差到而家個頭都勁爛

而家跟男朋友用同一個髮型師 次次我同男朋友兩個一齊去 整頭 佢一打二 全部自己落手做都唔洗搞咁耐 電染剪都整得好好睇睇 以後都揾番佢算 唔敢亂試salon了
絲打終於轉場
幫你推
Keke被你發現了 謝謝你
希望多啲人知道佢有幾伏
你叫人推到佢仆街咁深印象 點會唔認得
happy 之後都要認得我

今鋪happy過happy伯

如果佢電得ok就唔會電到直過負離子啦嗰陣我有釘耳骨,佢用梳插到我隻耳仔爆血+發炎發到而家都未斷尾叫佢退錢就話咩從來都唔會退錢俾客。真係屌佢老母
。。。咁撚大獲已經唔係大伏咁簡單 好好地想電個髮都會有手尾跟 直頭係大劫
呢啲服務真係要推介俾多啲人試試
我之前喺其他post見到有其他受害者俾佢搞到皮膚敏感,成個頭+頭皮都爛晒⋯⋯我耳仔發炎已經係好濕碎唔明點解仲有好多人搵佢電髮

想講嗰陣我電髮,佢同我講唔好見小佢啲客望落都mmkk,其實佢哋個個都有錢我心諗關我咩事,話自己啲常客mk真係好咩?

我都覺得佢係慣犯好想屌到佢正式收皮,但佢一直狂轉名繼續乞食都奈佢唔何

不過高唔高質就另一回事啦 去電髮搞到好似搵命博咁 呢啲毒瘤係要清除嘅 起碼唔好再有受害者先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞