火箭呢隊hi野為個支那市場放棄成支team

602 回覆
873 Like 30 Dislike
Anthony Davis didn't score when guarded by P.J. Tucker in Game 1
6尺5守到AD攞唔到分都叫中等
又係你自己講迪安東尼既戰術就係3分,咁要佢內線進攻能力黎把撚咩
佢份糧係咪頂薪?
佢戰術地位係咪高?
唔係憑咩要求top?
佢跑足全場一至五號位都守曬你有冇睇到?你幾時見佢可以釘死一條友咁大特權?你係咪玩2k玩上腦當球員真係無限體力

照你咁講夏登都唔係最top啦 喺d安東尼體系下咁多turmover
樓主他唔太熟火箭
我夠知cp3無傷好大機會就過到勇士
但係火箭個大前位真係唔夠top
戈登場均18分 卡佩拿搶版同進攻
唯獨pj 既得分只有3分
Ball防守幾好睇呀
Randle都好睇 不過好嘅都唔喺湖人了
留Kuzma唔知做乜 完全畀媒體吹大晒 講款佢就幾有型嘅 打波就冇乜特別
保羅都唔撚credit你空難死好撚過啦 0-27個時咪haren條撚樣鳩打冇組織
其實佢咁講最弱個位係Capela
無自主進攻能力,只可以食餅拎分,對手一擺五小佢就要坐係後備
你咁講 咁點解卡佩拿又可以內線得分
迪安東尼個戰系無錯係3分
仲要係無限起手果種
但唔代表佢無內線進攻
點解哈登永遠只係同卡佩拿做配合?
LM睇76人打入東岸決賽 & Final
睇下支那會唔會播
大佬 除左allstar同夢之隊 有邊隊可以5個位都top屌鳩你條49000真係柒撚懵懵咁 隊波防守唔掂就話個防守尖兵又廢又唔top 又唔屌柒haren喺到做保安
所以我咪話連續輸勇士咪係哈登問題lo
屌你半場領先 下半場起親都入唔到
比勇士入到決賽
伊古達拉好過佢啦下話
細ai 勁幾多
佢玩緊2k,但現實就係要睇餸食飯
76人今季戰績咁好 理9得你
比較難 Simmons同第一中鋒明顯配合唔得
佢都仲未覆Stephen Silas同RoCo
你淨係用得分衡量?
大鎖 pj呢類唔係最top lo
類似火箭之前個Beverly
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞