火箭呢隊hi野為個支那市場放棄成支team

602 回覆
873 Like 30 Dislike
屌你唔係因為你撐蘇喎 屌你係因為成日貼埋d支那飛機文同叫人食藍店喎
過去公鹿啱曬 打5out 2條友車輪戰 一個企定等3分 一個cut in
迪安東尼時期進攻流暢
盲撐76人
就算以後幾咁柒碌,都要撐
又係果個問題
我係話食野唔選黃藍 有問題
就代表我係藍?
你自己起我底我立場係咩
作為一個10幾年火箭迷可以好誠實講句
哈登已經為火箭奉獻左好多
走都正常
最勁果年D人馬都走曬
kyle anderson ariza capela
基本上冇希望再爭冠
佢應該講出手
不過anderson就算9數啦
17-18嗰陣個squad已經屈機了,係宇宙勇呢啲閪波仲喪,不過都係差啲贏之後嗰幾年唔係唔勁,不過攻防都差一班
果時火箭係其中一支最撚唔好睇既球隊都俾你鳩噏到最好睇

早幾年明明係好多人屌火箭既魔球搞到比賽沉悶,球員間缺乏互動,只係見到夏登同波叔係度單打同幾個3D企定定係角等波,仲有就係夏登既賣犯戰術,咁都可以吹到話NBA最好睇
搵到位覆啦
事實
除左防守9之外
自亞里沙走後無左個專做防守
PJ Tucker比你食左?
火箭個問題係一直無個頂級大前
Anderson波叔睇撚到拍枱
根本就屈波叔組織 想打快就轉陣地減慢個年game7 第二節未比人cup已經比人搶左個節奏 成班友即刻鳩打
同阿里沙差9皮
以前既比提亞到阿里沙都係可以釘死對手個核心
你老味pj真係喊2聲
你柒就柒啦,睇中国飛機文就當自己係大智者咁出黎鳩嗡獻世,俾人笑就廢老上身屌返人成浸食鹽多過你食米咁,結果做超級大傻仔出公海求溫暖又俾人屌到再做柒頭

NBA Trading同足球世界完全唔同都唔知,火箭玩run & gun玩到出事都當佢好勁

連班教練經常出現去其他隊做助教組大教練團屈人,之後先做返主教練都唔知就當助教轉正係廢
算把啦 nba is a joke
上年已經徹底死心
wfc
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞