火箭呢隊hi野為個支那市場放棄成支team

602 回覆
873 Like 30 Dislike
真係底撚死
請個on9助教返黎做教練
炒撚左支持香港既莫雷
依家搞到成支火箭散撚晒
未來都幾難再上返黎
今年要準備擺爛
世界係有報應
Hi

又靠屈
莫雷係自己跳船resign架喎
你自己諗下點解佢要跳船
你唔係on9天真到認為一個gm
真係咁甘心去76人
佢自己都講 佢以為自己永遠唔可以起nba再立足
所以你呢種人係真係on9
老板遲早都會郁你 比個面你自己走
76人好差咩
中國串流媒體巨擘「騰訊」已停止直播美國職籃NBA「費城76人隊」賽事,顯然旨在報復76人隊新任籃球事務總裁莫雷(Daryl Morey)去年推文挺香港。上一個賽季,騰訊也拒絕直播莫雷前東家「休斯頓火箭隊」的比賽,僅提供文字報導。

然而,莫雷日前受訪時表示,儘管面臨來自中國出乎意料的憤怒,他並不後悔自己的所作所為。
On9 vo 好差咩,都算係明星球員 仲有j allen 同7年first round pick ,抵到爛
咁76人差喺邊?
76 人明顯係勁旅嚟,係上季啲打法柒啫
比火箭差
莫雷既火箭未擺過爛
關咩事
想知之後Morey係咪冇跪過?好似Adam Sliver都冇跪
之後Morey仲有冇出過聲 關於香港同中國啲嘢
點會唔關事
莫雷幫左香港發聲之後
就比中共封殺到依家
依家到封殺76人
無 火箭亦無幫佢
奶共登同威仲要唱片反調
成個球壇得奧尼爾幫佢
O’neal?
竟然?我後尾冇留意了 估唔到喎
成個NBA應該仲有其他人幫佢嘅 Kanter嗰啲好似有
火箭隊嘢本身都中國隊嚟 冇幫佢都唔意外嘅
NBA legend Shaquille O'Neal says Houston Rockets GM Daryl Morey was 'right' to speak out in support of Hong Kong
我啱啱Search咗了
好彩76人依家都唔爛
雖然冇睇NBA好耐了 自Kobe走後
作為一個10幾年火箭迷可以好誠實講句
morey走人同支那關係不大
呢幾年打small ball打到走火入魔
未來幾年都冇draft picks
harden westbrook eric gordon幾張大約鎖住乜都做唔到
D antonio都炒埋
未來幾年入西決發夢就有
我係morey都走喇
morey自己on9姐 死攬James harden
由當年選中姚明
將自己隊徽個火箭logo改到成個"中"字咁
都知呢隊野有幾奶rmb
當年還當年,
當年姚明幫呢隊垃圾打入季後賽,
Yao + MC Tracy 對O'Neal +kobe

當年幾多人睇
我之前已經係另一個cctoy post直接po撚左篇文出黎啦
https://www.espn.com/nba/story/_/id/30120824/daryl-morey-stepping-houston-rockets-gm-sources-say

大大篇文寫到明,搵埋哂所有當時人,包括火箭老闆同莫雷
火箭講到明唔會炒莫雷,但莫雷就話想陪屋企人先走

而你查下就知莫雷家人係紐約,費城同紐約幾近你查下GOOGLE MAP就知

講奶共你知唔知76人都好撚奶共?
唔比人著有關香港嘅衫入場、年年新年迫d球員同支那人講祝賀說話

咁點解又照請莫雷?
「Fertitta declared Morey's job "safe" two days after the Rockets' elimination, saying he would trust the general manager to lead the coaching search and would sign off on Morey's selection.

Fertitta said Morey warned him in March 2019 -- when the GM signed a five-year contract extension -- that this could be a year when he decided to step away because of his son's high school graduation.

學撚埋cctoy個d柒野
好撚心啦
76人依家都叫東岸冠軍競爭者你估佢仲係六七年前嗰隊76人咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞