火箭呢隊hi野為個支那市場放棄成支team

602 回覆
873 Like 30 Dislike
Nets兩件性格大師
Nash: PAIN
你試下搵多條友得6呎幾 5個位都要守到加埋揹centre攞板 仲要穩定咁入3分
Pj 係勤力 但唔同真係防守專家果種
一直我都認為火箭最大問題係大前個位
Cp3 哈登 戈登 pj 卡佩拿
成個陣最大問題就係搶版同防守
自知自己少睇火箭,唔應該出咁多聲,但係有睇火箭對Blazers。嗰場最後一擊嗰陣Tucker守死左Lillard,咁都唔算守死人哋個核心?仲要Lillard係數一數二進攻最強既球員
咁事實佢個水平唔係top
D'Antoni打跑轟變落3分雨,上季打五小陣炒晒呀大佬

柒到
0-27
巴迪亞同PJ Tucker亞里沙打火箭係兩個世代,巴迪亞果時年代既進攻節奏一黎無依家咁快,二黎無咁多3分,三黎無咁多小球陣,仲未興玩無限換防,同依家完全兩個世界黎
俾湖人輕鬆4-1
火箭呢啲5外打法個配置要求其實好撚高,公道啲講波叔喺度嗰兩年唔係唔掂,係真係咁啱兩年都撞正最撚勁嘅勇士,啲人就成日以為波叔唔撚掂,又成日瀨無3D,屌你老味
一個幾乎可換防守到1至5號位既頂級防守球員俾佢話防守唔好
你要個唔係superstar嘅人做到每樣野top火賤開咩價比佢呀 睇過
唔係講緊1場2場
係講緊成季 pj係好血
但對比返比提亞對kobe
同阿里沙對火箭貢獻
Pj係稱唔上top
火箭陣容一直個問題就係出起pj身上
當然佢可以穩定3分起手
但因為佢身高同防守技術既問題
火箭一直存在住缺陷
卡佩拿同哈登仲可以配合 pj真係唔得
內線無任何得分能力
防守亦稱唔上top

講緊top係講緊阿達斯 比提亞 同埋亞里沙
仲要已經無講到上年trade入黎既RoCo
worst trade decision
其實火箭一早見曬頂
始終就係冇防守
咁一個防守一隊既人算唔算top?
上年火箭有個入過防守一隊既RoCo喎 如果當Tucker唔勁 咁一個防守一隊既人又點計 又算唔算係專做防守
係認撚真on9
個空間都鎖撚死你
依家無迪安東尼
再睇埋所論既進攻教練真係哭三聲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞