火箭呢隊hi野為個支那市場放棄成支team

602 回覆
873 Like 30 Dislike
咪中晒計
連個中鋒都冇
https://www.google.com/amp/s/www.si.com/.amp/nba/2020/02/27/russell-westbrook-rockets-small-ball-clint-capela-trade

Without a big hanging out near the rim, Russ is shooting nearly four more shots per night within 10 feet, up to 15.1 from 11.3 since Jan. 30. And he’s converting at a better rate too, hitting 62% of his shots from inside compared to 56.1% since Capela was on the team.
無既,之前halo去曼聯踢都未踢就俾你屌係尼日利亞最廢前鋒,唔會入多過3球,結果人哋就入多過3球俾你睇

留名等睇火箭trade走夏登走回復正常打返你臉
咁CP3可以點樣夠火力打呀你都識講HAREN霸撚住個波
佢d三分
咁點?
蘇斯克查之後有冇出?
比你要卡雲尼定恩哈路?
你自己有冇答案
蘇斯克查睇得好清楚
你要秋後算賬都要睇下之後佢到底仲有冇出場
我之後講既說話有冇錯?
Cp3其實火力真係猛過wb
上年牛仔套進攻算唔算有「套路」
輪流控,btw harden運球過場真係慢到嘔,呢點cp3都投訴。話戰術就係要咁
條友踩到CP3一文不值咁 仲話18西決唔關CP3事咁

我同意cp3好過westbrook
cp3效率高又射3分 不過火力唔係好夠
牆哥 表弟
俾個AD/字母你好冇?
根本薪資都冇
JH WB/CP3 EG 已經塞爆咗
冇Ariza 換返Convington返緊
仲有TJ 個內線都算係咁
4000萬買到curry durant lenoard啦
買cp3做咩
Thinking Basketball 近黎d片好正
應該咁講 火箭既套路係第一節就哈登控
第二節就cp3後備上場控 帶後備
其實錯開各自各都係打自己波
第三節先會cp3同哈登一齊出
果時就會cp3控返
哈登同cp3互動真係唔多
Greatest peaks
作為一個10幾年火箭迷可以好誠實講句
哈登已經為火箭奉獻左好多
走都正常
最勁果年D人馬都走曬
kyle anderson ariza capela
基本上冇希望再爭冠
不過anderson就算9數啦
火箭個問題係一直無個頂級大前
俾個AD/字母你好冇?
根本薪資都冇
JH WB/CP3 EG 已經塞爆咗
冇Ariza 換返Convington返緊
仲有PJ 個內線都算係咁
有啲難討論,真係睇你講入幾多球 定 進攻上既貢獻

我覺得cp3 火力猛,係因為佢中距有,3分有,未傷前突破都有

佢最殺食係啲串連,真心好丁
但cp3最殺食既中距都差唔多廢左一半
以前講cp3最勁就係中距離
當然 cp3同西書真係無得比
西書差cp3射術2班都黎

同埋cp3 帶後備追分係幾屈
咁多隊波我最憎睇火箭
成撚日打ISO 4個望一個打
唔係就比哈登體毛foul 1分雨 屌佢老母 一場波要打成3個鍾
個主場又死氣沉沉 勁支那feel
請我去睇火箭live我都唔撚去
但火箭神起上黎你點阻都阻佢唔住
成堆都係射手
仲要無限起手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞