火箭呢隊hi野為個支那市場放棄成支team

602 回覆
873 Like 30 Dislike
火箭撚有40m cap咩
續到CP3係因為有鳥權咋
又黎體毛論
中距離 好過Durant
火箭無40m cap
Cp3係因此鳥權先可以先簽後換
你睇17 18兩年 火箭可以同Warrior打到難分難解 就係靠iso單打 唔靠pick and roll唔靠pick and pop戰術 逼Warrior無得switch CP3佢自己都講 iso戰術成魔主因就係要打Warrior
咁又太誇張
講中距 我睇波咁耐
除左波神就到杜蘭特最準
干預佢佢都係會入比你睇
On9, 咪7
咁你答我佢著住曼聯波衫入咗幾多球先
唔好轉移視線,係係初初批死佢入唔到超過3球
當年既勇 真係 比四分一個身位佢都起到手/傳到靚位

所以mda 先玩呢套無限換防+巨星單打
佢呢套係針對curry仲有lonney 黎打,或者錯位打Green
最衰係harden 成日單打又射唔入
如果俾多D波隊友打就好
哈登單打個量同效率係MJ之後最高

都比你講到好差咁
入到唔代表岩用
之後蘇b 已經再無用佢
如果佢真係入波多而唔用
都講唔通啦
費sir 以前長期都4前鋒輪換
果個係大帝james..
佢都想架 但係佢唔打唔通比PJ打咩
你立場係藍
重有Capela換roco
所以點解個cp3咁重要

哈登頂哂啲ace stopper, 而波叔就係勝負手

當時morey係計過數,類似登+capella+射手群 去抵銷curry kt kd既得分,勝唔勝到就睇波叔表現
咁點 佢入左5球
咁點解蘇b依家完全放棄佢
都係果句 佢係適合曼聯 蘇b會用
Melo: Am I a joke to you
咁我依家都唔係講緊halo岩唔岩用wor
係純粹鞭返你係halo一場波都未踢你就批死人唔會入多過3球,你就搬卡醜尼出黎

今日我咪留名等火箭個教練鞭多你一次囉
0/27 輸po 咁都smoove 滑胎咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞