火箭呢隊hi野為個支那市場放棄成支team

602 回覆
873 Like 30 Dislike
你要知道曼區同人已經嚴禁呢位仁兄入去
完約唔續就跳船
Morey去76係變相升職喎
GM變籃球部總裁
咁無左莫雷無左迪安東尼重會唔會打魔球?
係都要拎d野黎打飛機 係啦係啦 叻啦叻啦 開心未?
你條撚樣唔傷先講啦
跪求今年健康plz
迪安東尼教時哈登可以自由咁起手
哈登想走原因都係唔撚妥火箭請個助教返黎做主教練
迪安東尼時期就算角色球員都會起到作用
3分永遠都係nba top 3以上 當然某程度無手感就玩撚完
防守差就一定 你再睇下依家個助教 教左d咩柒野出黎
戰術無套路
人都變晒,你想點啊你估打機咩唔使夾chemistry
屌你 幾時連登仔會俾時間教練咁撚趣致
所以連登仔咪係球迷唔係GM我到而家都仲好支持SoB添,你一個等於連登仔?
開大約比CP3果下其實已經見到今時今日嘅路
上年都仲打得下
好似你地呢班
永遠剩係識炒蘇斯克查
玩曲 睇低球隊
洗唔洗睇低到年年護級
同你地討論都晒9氣啦
我有話你
我一直都係堅持蘇斯克查教
唔知果班撚樣係咪要扮專家
係都要睇低球隊
咁樣玩膠法你玩埋個份
哈登係癲的,都唔知邊個先夾到佢,可能佢注定係做孤狼有啲似狼隊時期kg
應有此報 賣咗西書 咪一撚樣
咁我係咪連登仔
2016-2017
2017-2018
2018-2019
2019-2020

火箭邊撚度3分永遠top3
鳩噏前望下數據先好冇
你睇下依家隊火箭先講野啦
迪安時期打進攻係流暢
就算衰到落後20分都有能力追得返
當然你可以話都無防守 場場3分大戰
吹撚賬 連green呢d 無人要都會突然神經刀起黎
果時既火箭先係nba 其中一支最好睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞