火箭呢隊hi野為個支那市場放棄成支team

602 回覆
873 Like 30 Dislike
唔係00s battier, 係16-18 ariza
貼就貼英文原文

貼中文把撚咩
自膠
基本上睇頭幾個回覆d正負皮都知呢個post冇人係真係睇開nba 見到有野可以打飛機 岩聽咪推
剩係比你個柒頭睇
人地講明自己唔想離開nba
你連咁簡單既官場治都唔識
有冇返過工?
18 19球季差一分入防守陣容=防守中等
冇左anderson根本打唔起,何來廢
anderson係同gordon一齊入火箭 佢仲射波勁過gordon 係傷左先慢慢冇咁準
你講得出呢句其實係咪無返過工
火箭無撐過佢
仲要不停比說話佢聽
仲有連nba個主席都曾經企硬過
capela初初同harden pick and roll係好好用 我記得有數據話三人在場連贏過十幾場
你篇野原文
https://www.espn.com/nba/story/_/id/30587457/philadelphia-76ers-daryl-morey-was-worried-hong-kong-tweet-end-nba-career

最後一句
「The NBA estimated it lost hundreds of millions of dollars over the controversy, but, despite persistent calls from Chinese officials for Morey's dismissal, the Rockets stood firm in retaining him.」
咪就係po佢完全冇射程只會塞住個底先送佢走
你當nba d gm on9咩
但火箭老細好似Trump fan 嚟
Anderson 你唔稱得上勁
但佢人工貴 成20m 一年
不過有時佢會發神經咁超射3分射死對手
大多數係拉開比數10分時就發顛
你就on9啦,續約cp3 4000萬
又黎呢啲老屎忽口吻
好正的
Cp3工會主席黎
但最近果次 差d收勇士皮亦都係因cp3
最終過唔到勇士就係哈登問題
Hi

覆#237未
你唔識建議你可以了解下d合約先
當下岩岩入完西決你唔續波叔可以邊度簽個pg返黎
capela係火箭最後已經比人半放棄咁 出都係出pj tucker去守
而家傳統中傳係西岸po根本就越黎越冇用 okc隻admas都係得reg有作用 por隻nurkic同金塊隻肥仔就係有自主進攻先有作為 capela完全唔係
唔係吹自己十年火箭迷就代表了解d架
點都唔覺得佢值4000萬
俾盡2000萬 因為勇士果年數據都ok但已經開始下滑,
到下年更加得唔到分
無左夏登,韋少,成隊波無左主力,仲有咩玩法
但佢好難用無藍版無防守
用黎拉開分數
簡唔中神來之筆就得
但又講真如果pj 有佢呢種射程同射術就真係top pf
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞