火箭呢隊hi野為個支那市場放棄成支team

602 回覆
873 Like 30 Dislike
cut撚左又點?

你淨係答我一句,有炒定冇炒?

我係唔係香港人都要睇證據
當事人雙方講嘅野唔睇
去到76人之後咩事都冇又唔計

冇證冇據一味靠屈
你同支那小粉紅/藍絲有咩分別?
我認同之後既cp3真係唔得
但之前2017年 西岸6x勝 17敗果期
Cp3真係好撚勁
之後當然就無啦
箭需要既係可以換防+有3分既人呀
得分有CP3有基石有Gordon重唔夠?
根本Tucker就係Fit火箭個體Fit到漏油
同埋以箭個Cap去邊搵你講既「準明星」PF呀
Tucker都係CP3落嘴頭減薪留咋懵撚
當時nba緊係面子問題唔撚炒啦
當時支共仲話要封殺成個nba tim
其實上年莫雷已經all in曬所有野 砌隊射手隊出黎 果時佢已經冇再諗火箭未來
我信樓豬有睇NBA

但我地籃球po有啲人真係日日睇住mon住Nba,每一位球員制服組都認識

自己愛隊新聞睇晒

坦白講我唔係覺得好叻,甚至覺得好撚毒好無意義

但係點解你要係人地嘅長處上,否定人地嘅知識

講錯一次好正常,但人地糾正你又否定

否定之前你有無深入了解過?

你咁做同你叫IT幫你換過個mon等你部電腦快啲有咩分別?

我夠知有實有可能係真係個mon有事拖累左電腦啦

99.5%都唔係啊嘛,屌你老母

講你又唔聽,Source 又話官腔,打個飛機又有陰謀

我話76避開NBA送左豪宅俾Morey得唔得?

其實維尼好愛香港但係俾777個妖女床技搞到聽晒佢話得唔得?

大家都係鳩up姐,唔使source啦,反正source又係俾人操控

你啲咁嘅撚樣,click左入嚟嘅有二千個,無click入嚟嘅就兩萬個,睇到底嘅無兩百個

恭喜你,又水左一萬九千八百個on9仔

佢地興高采烈係黃店同朋友指點江山嘅時候講出嚟,俾朋友大大聲指住嚟笑嘅時候

你良心過唔過意得去啊

屎坑石頭
所以結論
係咪得「你覺得」?

係就唔洗再講架啦
你繼續自己打飛機,活係自己世界啦下zzz

支共咁撚猛料,唔撚阻埋佢去76人?

zzz
佢支持香港單野對佢打擊好大
成個國家要nba 炒9佢
呢種真係發生起任何人身上都係災難
仲要個奶共登 james 再踏多幾腳
嗰期傷多有撚計走咗火箭即刻回勇
最on9果期去到西書加哈登
連個中鋒卡佩拿都無埋
咁你解唔解釋到點解76人又要冒住俾支那封殺都要請莫雷
佢個能力lo
莫雷唔差得過勇士個gm
笑撚死

火箭就話受壓力要炒
去到76人原來又可以無視支共壓力嘅
唔計奶共呢壇野 今次trade走件鬍鬚佬都正路 佢都冇心機再係火箭打
事實
火箭都公開批評過佢
都係專心睇曼聯啦
屌你老尾CP3 20m你係咪噴火龍X D朋友黎
人地option in trade黎火箭已經收平左一年
同埋以CP3當年表現得20m?你瞓醒未
再加上火箭唔用個40m續CP3唔代表佢有40m空間簽自由球員架,醒下啦好無呀。
咁又去返
批評,咁係咪炒?

YES / NO?

Tilman Fertitta另外都有公開講話唔會炒莫雷架喎

Tilman Fertitta係邊個你知唔知?
火箭個新老細 有咩問題?
屌你 一個國家施壓到去nba叫炒人
火箭都屌佢 比你仲好意思留低?
當日莫雷夠話因為陪家人
最後一樣去左76人
依家支共咪轉封殺76人
咁簡單道理你都唔明?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞