火箭呢隊hi野為個支那市場放棄成支team

602 回覆
873 Like 30 Dislike
Melo 唔夠杜蘭特
安東尼黎到火箭連中距都無埋
咁點?
蘇斯克查之後有冇出?
比你要卡雲尼定恩哈路?
你自己有冇答案
蘇斯克查睇得好清楚
你要秋後算賬都要睇下之後佢到底仲有冇出場
我之後講既說話有冇錯?
要加鞭你笑halo入唔到3球
打後要卡叔定要halo都唔關事
入到唔代表岩用
之後蘇b 已經再無用佢
如果佢真係入波多而唔用
都講唔通啦
費sir 以前長期都4前鋒輪換
咁我依家都唔係講緊halo岩唔岩用wor
係純粹鞭返你係halo一場波都未踢你就批死人唔會入多過3球,你就搬卡雲尼出黎

今日我咪留名等火箭個教練鞭多你一次囉
有一段時間
76ers 叫七六人外
別稱叫 費城自由人
梗係要封殺
你慢慢
至少呢一年你唔會成功
等擺爛抽波仔
純粹一場唔好彩可以點先?

傷埋cp3先差一步就贏到宇宙勇

咁樣全盤discredit哂?
Ryno
單打唔代表唔分球 佢場均7-8ast
單打有好多唔同outcome
你貼得緊我就爆過你上籃/買犯
你貼得唔緊就stepback 3
爆入去你搵人夾就分比外圍射手
果時佢仲會夾Capela pick and roll
究竟樓豬點推呢個結論出嚟基本上資料都係錯嘅
都係果句咁又點
同火箭依家個教練垃圾有咩關係?
恩哈路入到5球之後比蘇b棄用
認唔認證到佢幫唔到曼聯
Popovich 上年夠抽波仔 唔通Popo又廢咩 要睇埋隊波個陣架嘛
普波咩水平?
打個10場咋喎喺拓柒到翻生左啦
你睇d左膠,已經唔記得件事啦....醒完都訓返。LBJ仲要個時叫莫雷收聲認錯...
Melo中投%同Durant應該差好遠
Cp3貴在經驗同組織 你估hou簽佢貪佢3分勁?
你個論點係用教練教到隊波去抽波仔黎discredit火箭個教練既能力,咁我咪舉Popovich呢個例子出嚟駁返你個講法。事實就係隊波實力唔夠既話,連一個傳奇教練都要去抽波仔,所以根本就唔可以用球隊既排名去判斷一個教練既能力。
針對個點係,halo未著曼聯波衫比賽就俾你批死入唔到波,入唔超過3球,結果人哋入超過3球(你理撚得人哋之後有冇俾蘇斯克查棄用,總之人哋就係係有限既上限時間都入到超過5球),唔撚係幫唔幫到曼聯,你唔好轉移視線
用佢個標準,上季既kerr係垃圾
樓主呢條痴線佬引戰係有一手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞