火箭呢隊hi野為個支那市場放棄成支team

602 回覆
873 Like 30 Dislike
你貼呢篇野出黎有乜撚野論點叫駁左?

火箭老闆講唔計
莫雷自己講唔計
ESPN記者講火箭撐佢留任唔計

淨係計連登會員吉邨春袋子講?

係咪?
佢之前吹奏史高斯係quote句子架 林伯特「我覺得史高斯史上最強」咁樣
而家有新聞你睇你唔好要求咁多
唔信你自己search下
籃波冇史高斯都9up左咁耐
你老細屌鳩下你係咪就代表佢一定要炒鳩你啊?

你咁撚柒都可以教人職場官場?
就係睇佢咁多年,組織ok但火力一直唔夠,講真就算打勇士果年,佢都唔係打得特別好,係得幾場波係發揮得好,當時4000萬續約好多人都唔理解
比壓力莫雷呀屌你
成個支共出面壓落黎
你條柒頭當睇唔到?
唔通莫雷屌柒火箭係因為咁而走咩
唔該有返少少分析能力
係成個國家比壓力要個nba 主席同火箭炒9佢呀
係果陣火箭戰績差,加上佢射波D效率真係唔係好得,就炒左佢
你係咪on9
明明莫雷做既野只係支持香港
就要比你老細屌?
你係唔撚係香港人黎
係支共要求nba 叫火箭炒9佢呀柒頭
壓你老母咩柒頭

Tilman Fertitta係訪問講話撐佢唔會炒佢你唔計
莫雷親口講話一早講會辭職陪屋企人你又唔計

ESPN講火箭係蝕左好多錢之後都照撐莫雷,你又唔計

因為壓力而炒?
你都幾好笑
壓左一季再炒
OKC今季trade走哂堆主力換咗堆pick返黎,但佢哋勝率都差唔多有50%,仲要比賽既內容場面唔差

佢哋上一季都以為佢哋要玩抽波仔,點知入到playoff,唔知今季會唔會又係咁
其實當時火箭都係當安東尼係個後備火力黎用
Cp3最勁時期吹撚到佐敦轉世嫁
不過cp3的確係當代最top 既控衛
第一次聽人講簽cp3係要佢拎好多分
佢本身就係cctoy人
其實都係炒緊貨多
佢季中應該連hoford都拎埋去trade
上季先真係意外 下年大年應該點都坦返頭幾返黎
有schroder cp3 同garlinali 其實都幾好,而且新人alexnda 都打得唔錯
咁有冇炒啊?

莫雷自己講到明想陪屋企人
Tilman Fertitta留佢佢都唔肯企硬要走喎?

如果支共咁撚大影響力要收莫雷皮,咁點解76人仲請到佢?
唔繼續封殺埋佢?

佢去到76人都仲有講返關於香港D野,話自己冇後悔支持喎?
講到支共可以咁大壓力迫到火箭炒人,咁支共唔撚咬繼續柒佢?

咁簡單邏輯關係都諗唔到
學人講分析能力

我係你就自殺重刷望下世生得醒少少撚碌撚
成隻人頭豬咁
咁得唔到分點幫火箭贏波啊
火箭問題就係火力唔夠啊
cp3當時甚至講得上表現差
莫雷係因為trade cp3換wb 加上盲信魔球先收皮唔換人都唔得啦
Cp3其實組織力真係算top
佢顛果時場均20分 助功10幾
你有冇睇波的鳩噏到
無用㗎,佢會同你講陪屋企人只係莫雷想體面咁走,令外界覺得佢唔係俾人炒既理由
你知唔知火箭比支共cut左幾撚多贊助?

我再問你多一句 你到底係咪香港人黎
連支共比壓力nba要炒佢都當睇唔到
仲討論黎把撚?
睇左18西決成個系列賽再出黎吠啦 買佢就係為左打勇士 現實佢係值喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞