火箭呢隊hi野為個支那市場放棄成支team

602 回覆
873 Like 30 Dislike
睇到你呢句先諗返起依家Kobe走係有兩個意思
樓主條廢物唔覆唔緊要

負皮我個堆出黎駁下?
cp3都同harden夾唔黎 唔trade佢點打40一年又頂死個cap 18年cp3 game6冇傷應該拎埋ring
上面同佢講左
仲要咁多年都未捉到比卡超
就黎一年啦
你留意下火箭依家咩戰績
迪安東尼咩戰績
打左幾場已經知佢進攻得唔得
比正皮嗰啲用屎眼諗嘢??
樓主都係開post吹奏返曼聯d舊人算啦
起碼有班獌同你圍爐
佢進攻唔得?知唔知咩叫7秒進攻,就係佢教㗎
你講起呢樣就醒起stephen a 條柒頭屌鳩網袋隊請nash係歧視真係cls
佢喺曼區都俾人屌喎
樓主好撚柒
屌唔緊
The Mavs’ offensive rating of 115.9 points per 100 possessions eclipsed the old record of 115 points per 100 possessions set last season by Curry, Thompson and the Golden State Warriors.

佢上年做牛仔助教嗰陣 牛仔進攻效率係NBA歷史上最高 你批評佢其他嘢都算 走去講佢既進攻
其實火箭散唒係咪因為上年叫左westbrook 過黎?
佢上面仲講叫我睇勇士點掘起,其實佢知唔知勇士係點樣由係2009選秀選到curry後,之後係2011選秀選KT, 繼而trade走艾利斯換Bogut返黎扶正curry, 再係2012年選埋Green, 再慢慢簽埋生命石,巴保沙,二姑呢堆後備,之後炒當時教得唔差既Mark Jackson換缺乏執教經驗既kerr做主教練,隊波先開始變霸主,唔係透過簽球星囉,佢簽杜蘭特果下係令到佢隊波更屈機,由霸主變宇宙勇咁解
佢都on撚鳩,隊波既ace大叫trade me, 連個身型都漲咗兩個碼, john wall同表弟就差唔多係兩年無打波要搵狀態,剛剛換新教練球員又適應緊,咁點撚樣好

其實佢平時究竟有無睇nba
知唔知nba係點運作
史高斯呢?
你有冇睇火箭
你睇得多定我睇得多
火箭個進攻模式係魔球理論
一接波就3分起手 所以場均起手好柒多
如果講進攻
你依家睇下佢教左d咩9出黎

拆檔無 3分更加無
防守本身火箭時期已經差依家更加差
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞