火箭呢隊hi野為個支那市場放棄成支team

602 回覆
873 Like 30 Dislike
柒撚哂都仲要係地下揦返拃沙

好心你一開始就唔好扮識波咁串柒柒啦
廢撚事同你講姐 浪費時間

係就係,唔係就唔係啦
要真係駁,5分鐘已經可以駁到啦

你依加差唔多半個鐘
少少論點論據都拎唔到出黎

淨係識左閃右避
醜唔醜
不過撚到你回咁多野又幾好笑

今日wfh係屋企上下連登有咩所謂?

慘得過你又要扮唔在意,又駁唔到又要係咁想好似依加咁
跌落地揦拃沙?
支持香港單野一定有影響我自己意見
中國市場咁大 莫雷辭職 一定討好到大陸
美國個邊LBJ都出聲話佢講野唔夠深思熟慮
各方面點都有壓力
咁我睇完你分享既野 依家明白個人原因都佔好大因素
明顯我句幾歲你覺得侮辱左你 我道歉
起底 問候老母 標籤 人生攻擊
就算你覺得你有道理 咁樣做 都好過份
我意見就係咁
知道 教主
你贏我揀melo都係情感牌
OK
你咁講我接受

但好似樓主呢D就不了
Ryan
Nooo 我rockets fans嚟
想指出嘅係個戰術一唔work成隊波就會兵敗如山倒姐
咩戰術都有機會唔work架啦

偏偏連炒27球三分係game7

時也命也有咩計

好老實我覺得魔球係成功架喎

只係拎唔到冠就比人屌廢only
Me agger you㗎 啲人話悶但其實我幾鍾意睇 以前已經鍾意睇nash 不過唔講G7 CP傷出真係好灰
Ching慘撚到 得十一個正評 仲好意思美國人民智未開 佢地死唔信Morey係自己辭職
76人
走啦 支那仔
樓主點睇火箭今日贏波
死撚咗?
所以話有d人太天真
難怪咁多負評
今日美國就已經爆出因為火箭個老細同莫雷惡劣
所以拒絕哈登交易去76人
所以話唔想串你
但如果你未做過野 未入夠社會
你係真係唔明個老細只係比個下台階你

連登有好多都仲係在職人士
好明白呢點

咁點解莫雷同佢關係咁差
就係因為佢支持香港
好撚悲

其實要講奶,勇士仲奶,個記者會逼Wiseman講普通話
你都on9

唔想trade比莫雷係兩個原因

1) 莫雷講話想陪屋企人所以走,但轉頭去到76人,Tilman係嬲呢樣
間接導致 2) James Harden公開話Trade me

咁你話點會仲trade Harden去76人

你完全冇解釋到,1)當日Tilman係火箭出局之後承諾唔會炒莫雷
2)既然支那係NBA咁大權力、76人又係一支奶共隊個陣,點解唔可以迫到76人唔要莫雷、再次迫走佢?

到底邊個先之係未入社會?

你自己連NBA都未熟就係度學人講NBA D操作
淨係識捕風捉影、貼埋D大紀元出黎靠屈、完全無視既有證據

收下皮先啦
你完全冇解釋到,1)當日Tilman係火箭出局之後承諾唔會炒莫雷
2)既然支那係NBA咁大權力、76人又係一支奶共隊個陣,點解唔可以迫到76人唔要莫雷、再次迫走佢?

解釋到未
你唔好話我既news大紀元咩
依家又要人解釋
明明人地都講明因為關係惡劣
又扮睇唔到
定要搵支那論壇洗底?
中共依家咪封殺緊76人lo
?
關係差係因為跳船+搞到哈登叫trade me
而唔係反送中

你講到支那咁有影響力可以係NBA隻手遮天,咁點解唔搞到NBA完全封殺莫雷?

而係淨係可以做到禁直播呢D低能小學雞野?
朗隊掛靴. 吉村子竟然唔開po 吹奏?
Tilman真係因為反送中咁憎莫雷,火箭輸playoff已經可以大條道理咁少鳩莫雷啦

點解仲要同佢講我信你我支持你我唔會炒你啊?

NBA炒教練炒GM根本極之平常
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞