火箭呢隊hi野為個支那市場放棄成支team

602 回覆
873 Like 30 Dislike
嗰陣支那夠話封殺罷睇NBA,最後咪又係靜靜雞播返睇返

支那人啲封殺
我會話快艇果陣都ok
你就冇睇波 cp3係火箭成日俾人批評冇進攻火力你睇唔到
屌你, 咪拉曼落水
好撚心你就咪撚鳩噏啦
迪安東尼2016-2017球季上任
2016-2017 西岸準決賽2:4。輸俾馬刺
2017-2018 西岸決賽 3:4 輸俾勇士
2018-2019 西岸準決賽 2:4 輸俾勇士
2019-2020 西岸準決賽輸俾湖人

點撚樣次次撞中勇士,點撚樣次次打到round 7 on9輸

做人可唔可以唔好咁差不多先生,google一下唔係好哂你時間啫,成撚日係度鳩噏
值鬼咩,老實講佢係到根本幫唔到D咩
勁都只係harden勁
但冇ariza防守都係唔掂
幫唔到D乜=入西決3-2領先
西書本身都唔掂
咁你屌火箭老細lo
Ariza有鳥權可以帽上續約,老細唔肯課金咁可以點?
你同及利亞血統有咩分別?
明明唔關事又夾硬屈落去
自己諗點解harden同cp3嘈
無3分比較死
西書需要咩都比晒佢做
就好似佢囉mvp果季刷三雙
如果佢有cp3 3分咁準
佢就唔會走啦
講咁耐都未講到76人有幾差
如果講實力 火箭仲係強過76人
你訓醒未
Harden場上態度差,開會點完佢名又唔改
咁你都可以話Harden嫌CP3垃圾無發言權
不過事實都係基石係場上無波係手就企定定懶懶閒
又真係好難搵到有superstar可以帶隊打 0-27嘅攻勢嘅
76人有幾差解釋唔到
Stephen Silas有幾垃圾講唔到
PJ Tucker防守有幾中等又講唔到
真係懷疑你有冇睇過波
westbrook你都話火力夠
佢係雷霆就出名毒瘤,攞完MVP下個賽季,唔知傷左咩事突然數據跌曬watt,而且佢射波亂黎都唔係第一日嘅事,睇親雷霆佢D中距離都好恐怖,絕殺交俾佢射球三分又可以唔入。好啦黎到火箭,人地放空曬三分俾你佢都係可以狂炒,中距離又係,去到巫師一樣係繼續瘋狂炒,我都唔知佢點勁法
係3分27連鐵咋喎

中間有得分架喎
上年東岸76人 第6
火箭西岸第四
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞