火箭呢隊hi野為個支那市場放棄成支team

602 回覆
873 Like 30 Dislike
咁的確Kerr唔係真係話好勁
現役Pop、占基利、史波係佢上面

冇d我勇吹到咩all time top 3 top 5教練咁撚癲
同樓主呢啲痴線佬講嘢真係好撚苦惱
慘得過又真係帶到風向

望下佢頭幾頁幾多正皮就知幾多傻閪
你收嗲啦
圍內柒都算啦
出公海柒完一次又一次
你唔好話自己乜迷物迷啦
我覺得你好撚影衰果個範疇嘅人呀

次次迷乜就講到自己迷乜第一人咁款有你講無人講
比人技術性擊倒又要跌落地下揦翻拃沙
比人屌到閪都爛開十瓣又話自己出走唔想同狗竇嘅人為伍

其實我睇落你個人都似三四十歲
咁大個人知唔知個醜字點寫

Halo 係借返黎 啲年輕前鋒傷病潮果時咪會用
本來目的都係咁 人地仲要肯減人工黎完夢
貢獻左幾球

人都未到就比你話人垃圾
到左入左波又唔認柒
依家簽左卡叔梗係用卡叔
有個高級版唔用唔講用個正常版???
你反而拎卡叔黎講
知唔知醜字點寫

一個酉一個鬼呀
76ers east top3
而家嘅76差
我又唔會話好睇嘅 次次進攻個模式都差唔多 睇得多會有d悶
但係無可否認火箭唔靠咁嘅邪道 佢地嘅人腳對上勇士係無任何機會
話時話樓主點解今日唔開po吹奏史高斯
cctoy最鍾意呢d post
條撚樣一定唔會覆你㗎啦 佢淨係識揀自己有利嗰啲覆咋嘛
拎一場黎講把撚咩

望下個差距先啦

你知唔知論效率,KD中距仲勁過MJ
我覺得無左Duncun Pop嘅地位肯定低好多 係得TD依d癡線佬先會肯無論點都配合Pop
Kerr又唔可以話唔勁嘅 現役嘅教練佢戰術算係最多元 球隊又manage得好 manage到勇士變做一隊好睇版嘅Spur
有冇番過工呀?
官場黑暗唔係唔撚知呀?
唔係咁講 柏加 贊奧比利都比普波用到神咁勁
當年大衛羅賓信都好9重要嫁
Kerr戰術多元
咁kd efficiency高過MJ係咪啫係MJ唔準 melo %低過佢唔代表唔準喎
kobe個%同MELO差唔多 咁KOBE係咪唔準
佢任教果陣David Robinson都30幾 狀態已經麻麻 TD係Pop岩岩做教練果陣入隊 第2年起已經係戰術重心 做埋一哥 之後柏加比利都係睇TD頭 TD如果要帶隊反教練 Pop就算唔比人換走 都肯定好頭痕 你睇Kawhi玩一玩野Pop已經無符就知
Kerr戰術多元就唔會原先打傳切班人走既走,退既退,傷既傷之後都寧願輸到仆街都要繼續,然後俾人屌啦
你知唔知5%差距,係NBA入面差天共地

計高峰,Melo 10至16ft先得47%,KD係多季過50%,最高去過54%
16ft以上中距,Melo最高先46%,KD最高去到56%

你知唔知個差距有幾大

兩個人中距能力根本就唔係同一個層次
真係算好多元下 幾乎咩現代籃球play都見過佢用
支那頒個冠軍比佢地咪得囉
驚閪咩,隨時一人一個支那獎
On撚9 ,自己睇分析,最撚有問題就係harden,唔撚守波,hold撚死個波。
依個圖講緊唔同距離射球命中率 唔係efficiency
KD中投命中率我無記錯係低過MJ(Warrior時期有可能KD高d 因為無人守佢)
Kobe不嬲命中率唔高
唔比哈登比邊個?

佢進攻效率成隊最高

哈登唔防守呢樣野又係睇撚埋d content farm、睇幾條cut幾個play嘅片之後就信到十足
唔係同一層次唔代表唔準喎 KOBE 成個生涯都係得.430 咁KOBE係咪唔準
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞