火箭呢隊hi野為個支那市場放棄成支team

602 回覆
873 Like 30 Dislike

出黎駁啦屌你老母

唔好好似cctoy d弱智咁做縮頭烏龜啦
又一個睇cctoy睇上腦既人
樓主出名人肉filter
唔啱聽唔會覆你
關條team表現咩事 關唔關夏登轉會事
關撚事咩,本身火箭隊波都已經去到樽頸,呢幾年差唔多透支哂啲選秀權同薪金空間,將魔球同小球玩到極致都入唔到總決賽,就證明咗莫雷果套失敗咗,唔改變隊波就慢性自殺等收皮,依家隊波唔想收皮,換教練同總經理,連個組軍方針都改埋,將過去莫雷既建軍推倒重新再建立過。
同埋你睇返佢換走咗夏登之後收返啲咩先啦,有明星球員(雖然有傷病史)奧拉迪普,仲有一堆選秀權,呢啲係重建,唔係放棄

你咁講真係同之前啲台灣濕鳩page講林書豪返唔到nba係中共逼害有咩分別
Allen係騎士喎
換個垃圾助教做主教練叫重建
笑撚死人咩
你睇下勇士點拙起
仲有夏登既價值只限值3個尾10既首輪?
覆我未啊廢渣
講得出而家嘅76差
都知你冇咩睇波 係度鳩噏
Stephen Silas上年喺牛仔做助教 負責教進攻 而上年牛仔進攻效率係全NBA最高 所以佢根本唔垃圾
4個首輪(網22、24、26,鹿22)
4個同網互換權(21、23、25、27)
網3巨都係23年完約,即係23打後分分鐘係網幫箭擺爛
你點得出一定係尾10?
仲有,換返黎既奧拉迪普得返一年約,人工都低過夏登一截,完咗呢季就即刻解放返鎖死咗既薪金空間,仲要仲有john wall同今季打得幾好既wood係度,又收返一堆選秀權,用黎交易又得自用又得

咁撚樣唔係一個重建咁點撚樣先係重建
哥哥, 你知唔知火箭已經當夏登係毒瘤先清呀
而家四方交易攞到Oladipo之外, 仲有四年draft pick順位互換同Kurucs, 收到果3個draft pick係攞去做交易籌碼呀

係曼區柒完出公海, 公海柒完又去籃球區撩交嗌再柒, 即使係cctoy都係柒
你不如走啦柒頭
其實火箭賺左
因為夏登根本無心係火箭打
快d送走佢係聰明
四方交易入面火箭牌面上係攞到最大利益
火箭真係狗隊嚟,上年肯留Chris Paul都唔洗輸猢輸得咁能肉酸
不過oladipo 都幾肯定完約放生
你當一個harden 換7個first round pick 之後疊埋心水重建好過
好彩嘅試下行雷霆條路 一邊賣人做pick 一邊食下爛約拎潛力
是但啦 oladipo 咁撚廢
證明傻仔波都唔睇就扮博士
佢係咁佢會選性覆到睇唔到佢唔想睇既野
kobe走啫係幾時
我之前已經係另一個cctoy post直接po撚左篇文出黎啦
https://www.espn.com/nba/story/_/id/30120824/daryl-morey-stepping-houston-rockets-gm-sources-say

大大篇文寫到明,搵埋哂所有當時人,包括火箭老闆同莫雷
火箭講到明唔會炒莫雷,但莫雷就話想陪屋企人先走

而你查下就知莫雷家人係紐約,費城同紐約幾近你查下GOOGLE MAP就知

講奶共你知唔知76人都好撚奶共?
唔比人著有關香港嘅衫入場、年年新年迫d球員同支那人講祝賀說話

咁點解又照請莫雷?
「Fertitta declared Morey's job "safe" two days after the Rockets' elimination, saying he would trust the general manager to lead the coaching search and would sign off on Morey's selection.

Fertitta said Morey warned him in March 2019 -- when the GM signed a five-year contract extension -- that this could be a year when he decided to step away because of his son's high school graduation.

學撚埋cctoy個d柒野
好撚心啦
樓主唔覆?
佢係咁佢會選性覆同睇唔到佢唔想睇既野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞