火箭呢隊hi野為個支那市場放棄成支team

602 回覆
873 Like 30 Dislike
唔係識美國歷史就代表識波d
咁愛國睇乜鬼 NBA
咁你咪拎證據出黎同佢對質囉,人哋都有攞莫雷係家庭原因辭職既證據
咁你咪拎莫雷係因為火箭受支共壓力而炒佢既證據出黎同佢對質囉
撐佢
呢個咁嘅閪post都可以有700幾正皮真係證明成個forum都係睇完頭post就算
本身笑火箭解散已經on9 nba衝唔到冠就重新黎過 唔知有咩好笑 重要個trade拎左4個pick
再加成個post都係大紀元新浪中文fake news再加樓主我覺得就當真理
佢哋唔撚會信,佢哋只會話係受雙方為咗大家都好落台而仲諗出黎既公開理由
英超都有呀仙奴
屌你就係睇數據?細家嫂咪冇撚用?

當事人講野唔信
莫雷去到76人冇事唔理

但就信自己陰謀論
你學識比喻先出黎柒啦
你個比喻係話 點解要比波ad打呀 比marc打咪得囉 睇數據冇撚用呀
你有理有據咪駁囉

莫雷+MDA之下就係一定係打魔球+後衛主導架啦

而且哈登單打效率係MJ之後最高

咁你咪講下點樣Trade到可以仲勁囉?

唔好忘記時代背景,成隊波要執黎打宇宙勇喎

請表演,thanks
True, 個個以為守波就係要steal呀block呀之類
所以條撚屌比我駁到潛撚左
唔係話要盲撐登 佢係guard黎講守low post真係top幾果個黎 d pf都打佢唔撚入 不過班gif撚一定唔會知架啦
咪睇下trade左之後火箭點囉,你講咁撚多野有撚用咩
定你?
「morey自己on9姐 死攬James harden

你自己講架喎
時代背景下,佢唔要Harden可以有咩選擇?

依加點trade關你屌莫雷咩事?
Deal你老母就有,冇啦啦拉我落女做咩 火箭入唔入playoff唔關我事嫁wow btw 火箭入到playoff你係咪自爆先
落水
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞