澳洲移民 你問我答 (18)

1001 回覆
23 Like 2 Dislike
而讀書同一時間 OHSHORE 遞189/190?
可以。

可以咁重複申請189/190嗎??
如果你指EOI的話,可以,當然重複既前提係因為你一直收唔到邀請。只不過其實重複遞無咩用。
1 可以。
2 N/A
3 要唔要搵agent呢個問題我應該回答過。其實好睇個人係唔係填開表同有耐心準備所有文件,當然仲有英文能力是否過關可以睇得明要求。你自問ok的話,其實自己搞都可以 (想當年我由學生簽證直到入籍都係自己申請)。
冰天雪地歡迎你。
想知連登仔有咩諗法 笑左唔好意思

兼且搞緊投資移民點解要了解澳洲股票?188B 同 C都唔係強制要你炒澳洲股。
而家少咗好多啦,支那同澳洲關係咁差,除咗做教育嗰啲人之外普遍澳洲人係超開心啲大陸喱唔再黎
唔該晒你
澳洲個香港特殊簽證係咪壽終正寢
可能佢知連燈仔燈,想避開連燈仔有的股票呢
啱呀 大把 program
呢排都唔少香港人搞曼省同沙省PNP
加拿大省提名比澳洲省提名易好多
正解
讀緊獸醫 last year
想移民下一步應該做咩
最直接係搵由巴搞
但如果我條路係
今日offshore 遞eoi 190
今年七月去到澳洲讀書開學,咁我到時人在澳洲
再onshore 遞一份 eoi190又會唔會唔受理

由巴唔好意思 我講到1999
係可以 但你點解唔 edit 本身個 eoi 要開多個
可以,只不過190唔單指入EOI咁簡單,仲要睇埋州擔保要求。
考英文,搵工。
Thanks
暫緩 je。
485轉pr? 邊到有最新消息?
應該唔會 澳洲好耐之前已經大力開放移民 近年已經係開放夠要逐漸減緊d同難度加大, 加拿大係依家先開始要開放移民
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞