【連登 商業電台 光明頂 討論區(二十六)】

5001 回覆
28 Like 5 Dislike
It’s probably the very moment to introspect the relationship between human being and the god and seriously think about how to live in the disordered world
miss左呢度,智障講左d咩想陰19?
問題係啲法官用盡藉口reject 然後左膠就阿叻上身咁款
都成2個幾月啦 佢地咁嘅嘴臉未來實有排你睇
證據證據 真係要個死者起返身指正個殺人兇手先叫證據咩
19講得啱 尋日pence係連同gop夾手夾腳將trump呢條麻煩友趕落台 佢地以為之後同dem有得deal dem之後實起你飛腳 總統兩院都係我手 使聽你講
唔使學19講等一百幾年 我今日就可以講pence一定係歷史罪人

好在原來都有人屌佢
喺cctoy公海都有人屌佢,結果...
二年後又有參議院改選三分一,再關注過pence連同GOP去返盤
cctoy一早冇再睇
Pence政治生涯已經玩完 尋日幾多人話pence failed us
其實一提出35+無論目的係點都係會俾支共當係試圖奪取管治權,根本係制度內就做唔到任何既野,今次濫捕就係等d人唔好再對議會有咁多幻想
智將咁搏
做完光明頂又PHONE IN 晴朗
係唔係咁有魄力(明明仲咁凍)
呢句真
起碼我冇見過李梓敬批鬥自己友囉
學啤梨帖巴打話齋,好似獒呢啲國際線代言人去藍州大學博士畢業,跟住係咁攞funding永續後六四優厚流亡生活,真係快活過神仙,人生贏家啦
依啲國際線好多都on99
認真
如果夾硬要比較嘅話
真小人永遠好過偽君子
起碼西門條撚樣係明刀明槍郁你呀
敖犬……擺明係攞住自己友嘅名義隊自己友一刀
19會唔會晒時間屌佢呢 定開咪撚下佢好
19咁撚小氣 點會唔屌敖狗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞