【連登 商業電台 光明頂 討論區(二十六)】

5001 回覆
28 Like 5 Dislike
災難難免,當紅色資金、其他敵對勢力長時間滲透,災難可能已成。早前新聞、光明頂都有提過已經有大學開除或已經有活動將非我族類學者、教授開除
世界和平損害既得利益集團利益
識兩條友,一男一女,都係econ,女嘅大陸
人,男嘅正宗澳洲人,老豆老母喺英國人嗰隻。

條仔考全年第一,Stanford PhD唔收條仔,收條女
咩原因?真係就係因為個女嘅係鄰國人?
請先推爆第二十六帖

第二十七帖
https://lih.kg/2354647
我之後冇做大學,走咗去做ibank,同大學調番轉,超爽,啲人超痴線
白人準備好去採棉花未
點痴線法?
廢老周不如走去廢老強度做啦

奶到雪雪聲
Minority+女,你話呢?
就連position都有寫明female only,宜家academia只要有個閪你就喺王者

To be fair,女嘅成績都喺好。
班友聚埋一齊就係討論屌閪同𥄫女同事,睇邊個索同大波,IBD班友直情連有啲女同事三圍尺寸都知

仲有好多例子,有興趣聽我再講
唔識講...
好似香港有啲工咁 淨係請女
只要你係男人 呢d情況係香港都成日有
請個女嘅唔請你 成績又係你好 講勤力又係你勤力
風涼水冷嘅位就比d女 豬頭骨位就比d仔啃
最仆街係乜 通常咁做嘅都係男上司
咁樣根本係歧視緊d男人
物以類聚 你都係個類人
咁ibank d女實靚d嘅 比我都會𥄫下
其實再咁攪落去應該好快會有個男權希特拉出例
唔會啦 邊個出聲就會比人話冇撚用 唔止d女權屌你 d男人主要係上左位個堆都會跳出黎屌你
我喺HQ,所以好多女,啲咩receptionists,waitresses嗰類最姣,有同事直情扑過,條女
仲要有男朋友
物極必反
要爭取男權 最有效嘅方法係搞個切蛋蛋challenge 重要揾埋d女權份子黎幫男人落刀 最好拍埋片放上instagram tiktok
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞