【連登 商業電台 光明頂 討論區(二十六)】

5001 回覆
28 Like 5 Dislike
日文叫夜露死苦
我都鍾意
加拿大撚人之一,真係正仆街冚家鏟嚟,黎則奮,陳偉業。加埋鄭大奸,吳志森,日日講屄話
有人覺得左膠過晒火位
但都要諗TRUMP咁做有人會驚美國行番舊路白人至上
始終美國絕大部份人口都仲係白人
你推行白人至上主義美國好快就會行番回頭路
唔係話左膠係啱但侵究竟係想取締政治正確定搞白人主義其實好含糊
夠有人話19係種族主義者
科學又勁 歷史政治文學又有見解 文理平衡到 真精英 令人妒忌
Melbourne,唔係econ

By the way,有兩個friend喺Stanford econ department做,Andy Lo應該識佢地
都係果句
搵個公關好少少既人
四年後主張打撃政治正確
應該會大勝
所以沈博士都話四年後就會有真命天子
唔洗驚住
19:我都係自由派liberal
啲美國佬係要衰過先會知衰,希望到時唔會太遲
才子唔好咁貪心喎,新收件玩具都夠你玩一段時間,件光頭陳咁低質又發哂霉,掉出街都冇人執,無謂益條茂利啦
請先推爆第二十六帖

第二十七帖
https://lih.kg/2354647
美國同歐洲唔會太遲
係以外地方出曬事姐
醒覺既人越來越多
因為最終左膠都會成為打壓對象
原句:寧願癲癲但行岩的路,好過有系統但行錯誤的路
陶傑聲演list

1. 大陸農民
2.大陸高官
3. 李嘉誠
4. 倪匡
5. 龍應台
6.江澤民
7.英女皇
8.法國人

唔識講,學院搞到好畸形,尤其是美國,本身都重有些少希望,而家真係
近年來少有勁人上黎煮茶過招

真係要多D上黎指教指教

實為聽眾之福

得閒多D上黎呀ANDY
仲有李薇教授
隔離個po有andy lo同董伯嘅交流相同share 689講嘢
或者依家已經去到Endgame, 中美意識形態歸一, 好似Elon Musk要去火星尋求出路.....
Stanford就已經夠痴線,有興趣想聽嘅話我再講
學院先係最仆街嘅地方 你試下話global warming背後係一個商業大陰謀 比人屌到反艇 再比左低分你都得
請講
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞