【連登 商業電台 光明頂 討論區(二十六)】

5001 回覆
28 Like 5 Dislike
年輕可能會大興趣啲,人大咗就明白只係一場遊戲、一場show。過咗就好快唔記得,都已經冇咗真正嘅巨星,好難再提起興趣去追。
今晚好有火 , 最尾一句收皮總結
係,呢個就係事實,香港都已經唔係以前咁
55分鐘Foreplay
大家都應該係20 30S
點解好似 少年強說愁 咁樣
定係...
穿起西裝 穿過馬路
失去初心就已經初老
同我哋細個嗰陣都好唔同啦
agree
國安法拉硬
咩惹起政府仇恨
巨星未紅之前都係新人,但巨星仲係新人mode行出嚟時會令人有眼前一亮嘅感覺,但係近三十年有邊個新人可以俾到呢個感覺我?印象中冇乜。可能人大個咗冇乜興趣去追電視。

利申:自己一集都有睇過全民做星系列,本身對呢類節目興趣不大,中、外如是。
只可惜我所認識到都係而家咁樣
唔想用年輕偶像、演藝人去比較惜日有成就嘅偶像、演藝人,唔公平,時空唔同,冇得比。就講出唱片為例,早年你唱得好聽出到唱片,賣得好已經可以以唱歌為生,依家都冇可能。
廢老周日日對政府歌功頌德,

含到雪雪聲。
當然,所以其實比係冇意思,真係已經回不去
人向前行,期待有一日香港可以重回東方荷里活地位,不過唔知要等到幾時.......
首先要香港唔好再玩爛多兩錢重先,而家繼續畀人sm緊
對,個柒事榜帖入面我都引咗一啲落去講
身為香港人 當然係求一個LINK
DNA(歷史/文化)問題
SAD BUT TRUE

但求不再墮落 不過都好難 成日不知不覺就...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞