【連登 商業電台 光明頂 討論區(二十六)】

5001 回覆
28 Like 5 Dislike
所以好多香港人就反FB忍得佢耐 轉去MeWe囉, 但一眾KOL 因為啲like 唔肯走留FB
今日係Trump,總有一日輪到你
鬥走左侵侵,之後班左派內鬥,法國大革命劇本
當我地走晒, 佢地就要走

喺KOL度留言, 2月8日後, 刪FB號.
你唔走, 我地唔會再睇你

KOL有權留, 我地有權走.
我唔睇佢唔係因為佢, 係因為FB.
KOL自己揀走唔走
食住花生睇狗咬狗
人羣喺邊度聚腳,佢哋都遲早會跟。俾啲時間佢哋準備,相信自己決定就得。
垃圾新聞報導
打針應該用科學!高風險群組優先,即係醫療人員,第二批係有長期病老人,第三係健康老人,然後到中年人,然後先到最後生

唔好分咩膚色同性別
仲有, 好多人唔係唔知MeWe都有可能變FB, 但呢個係表態唔妥你FB, 好過咩都唔做. 今日可以反FB, 他日都可以反MeWe,總好過俾FB 獨大, 佢想點就點
唔係啊
聽完醒起
離咗任嘅總統
一樣可以被彈劾
其實係,依家係矯枉過正得好緊要

遲下變黑人蓄養白奴
生殺大權都掌握係各主流媒體、科技巨頭手上,我覺得佢哋連鬥嘅機會都冇
50%有效都要撐
一係得,一係唔得,咪50%囉
仲留FB 班KOL, 就唔好又要屌FB 又要留又唔肯開其他, 而家有得揀都唔揀, 唔係獨大唔用佢唔得.
個個都唔走, 點會有人用MeWe? 生果日報開咗MeWe都多咗好多人.
同埋facebook香港office全部中國人,你屌中國就禁你言,但屌香港人就ok唔當係hate speech
左派實搵到藉口
學印地安人咁囉
其實係make sense, 佢用係最原始方式製疫苗, 殺o左隻virus再打返入身體, 你一變種, 依家變o左四五隻model, 白血球認唔出隻野, 你一樣會中.
仲有Kanye West
又講MJ
咪屌MJ啦
mirror
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞