【連登 商業電台 光明頂 討論區(二十六)】

5001 回覆
28 Like 5 Dislike
19當然可以信個黑人醫生,但都話個重點唔係咩MJ是否真係漂白定戀童,而係佢同Trump一樣無咗自辯既機會,當年主流媒體同依家Big Tech對Trump既態度一樣,呢啲先係言論審查,而主流媒體既墜落早係2016年已經發生啦。

同埋19成日都話雙方既證詞都要聽曬,佢講中國近代史個陣成日話要睇埋英國、美國、日本人寫既中國史,佢當然可以信返個黑人醫生話漂白,但我地update返啲對MJ比較有利既證明時,又話我地係MJ fans。佢自已都成日話自已支持Trump連任,唔代表佢係川粉,你平日update返義和團啲On9野,我都唔會話你崇洋啦,我地update返啲你19唔知既資料,又標籤我地係MJ粉。玩咩!我都唔聽Pop music,我聽古典樂架,我直程聽到Pop music個陣心會煩燥,只係19鞭左膠鞭得咁爽個陣,唔好忘記自已都會有犯錯既機會。
其實左翼批鬥最過份嘅唔係中共式封Twitter Facebook account,係少少意識形態上嘅分歧都要唔准人公開講,唔准討論。有乜嘢唔同意佢哋路線嘅就圍攻。
盲點我就拎咗出嚟講喇。要人哋睇你講嘅嘢,但自己唔肯睇人講咗乜就悉隨尊。
又準時入撚左
Hi
陶鮑Andy Lo乜水
盲點:
1. 佢有病唔代表佢無用美白膚。
2. 美白同鍾意靚唔代表崇尚白人至上,或者歧視黑人。
Sorry! 可唔可以講下我個二段野點否定同無視你既盲點,我只係叫佢鞭人時小心自鞭自已同shift走個focus?
Andy
ANDY盧安迪
今次中大政政博士會俾19bin幾耐
個集上5夜講場佢表現唔錯
盧安迪
佢有上才子Cup客串,同才子討論詩詞
引入光明頂新血
係準博士
有排bin
應該有排玩

三年前上過
ANDY上過光明頂幾次了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞