【連登 商業電台 光明頂 討論區(二十六)】

5001 回覆
28 Like 5 Dislike
晚晚抽隻玩玩先
19無反過 唔揀客關你食客咩事
馮同學係咪中大政政畢業?
係咪佢啲師弟嚟
個時黃色經濟圈有請19同劉細良仲有個唔知乜9經濟學家講talk
中大政政無錯嫁 好多都黃 只係左膠係邊到都有
黃嘅右派唔多
仲要俾班撚樣label做熱狗
結果唔少有呢個concept 嘅人都唔敢出聲
廢事俾班冚家剷批鬥
其實之前有幾晚都講到好明,有好多嘢,出嚟做嘢唔使講明講白同街外講。重要係揾錢同要拉埋其他人去自己邊。依家情況已經唔係出去衝嘅時勢,亦唔值得,不如合埋把口,做實事去狀大己方仲好。對家已經靜靜地做嘢啦
才子都曾經喺光明頂分析過呢個問題,人哋點起家?所以佢先成日講唔好內鬥,合埋把口做咗先
肥佬周睇得自己咁高驚自己會俾英國制裁
會唔會過幾年 TRUMP 同 毓民一樣講 唔做好過做 縮水
向好嗰方面諗
Trump仔避過咗庚子年魔咒
起碼可以留返條命做德州共和國總統先
睇返四年前個就職典禮帖,我嗰陣都已經好撚憎啲垃圾左膠 不過嗰陣時我都覺得Trump唔會做得出乜住,但係睇埋香港而家搞到咁嘅撚款真係更加覺得所有嘢好似發咗場夢咁
尤其係啲制裁
真係呢幾年係覺得啲嘢變得好撚緊要,越嚟越兩極,乜春都係咁
得閒聽下光明頂,睇下波,食飽屙同瞓就算
娛樂性嚟講,啤梨哥都ok
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞