[多圖多字] 獨遊日本四國六日之旅

1001 回覆
113 Like 8 Dislike
四國有咩手信買
星期日準備出發

烏冬
過癮
四國有咩手信買
星期日準備出發

我覺得烏冬係幾好手信,真心好好食
另外高知出名桔子,你可以買多d呢d零食
過癮

你得閑都去過癮一下啦
下星期日就去 ,到時我會係度update ,越來越緊張 希望一切順利
下星期日就去 ,到時我會係度update ,越來越緊張 希望一切順利

聽講打風喎巴打

聽講打風喎巴打

應該係下下星期日

嘩 如果要係度update
咁我要開四國六日之旅(2)

幫你推爆post la 等你回味下

幫你推爆post la 等你回味下

我怕羞
但我期待你
高松機場係咪都有唱散紙機,岩岩唱咗yen,全部都係10000yen紙來
高松機場係咪都有唱散紙機,岩岩唱咗yen,全部都係10000yen紙來

應該無wo
但你買車飛出市區應該都找到散紙
萬一無咪去便利店買樽野飲啦

應該無wo
但你買車飛出市區應該都找到散紙
萬一無咪去便利店買樽野飲啦

又係喎
想問四國用wifi蛋定電話卡好
Softbank 好似唔係幾收到
想問四國用wifi蛋定電話卡好
Softbank 好似唔係幾收到

我自己用電話卡 Docomo
暫時未試過收唔到
唔好意思巴打可能前面講過
想問邊度買平d
想問邊度買平d

鴨寮街啦 大把你選擇
印象中80蚊可以買到一張4G 3g, 過左3g就變3G

或者最近klook做緊$13/Day wifi egg, 都唔錯
想問邊度買平d

鴨寮街啦 大把你選擇
印象中80蚊可以買到一張4G 3g, 過左3g就變3G

或者最近klook做緊$13/Day wifi egg, 都唔錯

最近鴨寮街買咗呢張,75蚊
想問 四國/小豆島巴士係咪都有下一站提示?
係咪落車show張整理卷比司機,然後比錢就得
Lm

係呀
放埋張卷入錢箱

直接將d整理卷同錢掉落去個比錢機度就得
唔洗show

印象中d巴士係有提示
唔該上面兩位

全部巴士都有 後門上車拎卷 落車對返卷上號碼俾錢
無散紙 可以去前面部機唱

全部巴士都有 後門上車拎卷 落車對返卷上號碼俾錢
無散紙 可以去前面部機唱

失賓周巴打去咗未報告下好喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞