(校園、穿越、奇幻)今年我三十三歲,回到了1998年(6)

1001 回覆
207 Like 3 Dislike
伏線記得學姐去廁所好耐

仲要淫叫左下,成塊面紅哂

有咩?我唔記得咗

咪成班人上佢屋企果次

幫鳳姐補數學 事件發生於泳犬家中
伏線記得學姐去廁所好耐

有咩?我唔記得咗

咪成班人上佢屋企果次

有啊仲有咸碟同雪櫃有蟲
伏線記得學姐去廁所好耐

有咩?我唔記得咗

咪成班人上佢屋企果次

有啊仲有咸碟同雪櫃有蟲

兩件事黎,呢個係靜宜阿哥上主角home裝電腦發生嘅
Sorry

腦閉塞
今晚無文
坐兩個鐘都未諗好
Sorry

腦閉塞
今晚無文
坐兩個鐘都未諗好

Sorry

腦閉塞
今晚無文
坐兩個鐘都未諗好

巴打好講係廁所到做緊咩野
Sorry

腦閉塞
今晚無文
坐兩個鐘都未諗好

自慰?
Sorry

腦閉塞
今晚無文
坐兩個鐘都未諗好

聽日出多d
Sorry

腦閉塞
今晚無文
坐兩個鐘都未諗好

自慰?

仲有樣道具輔助
Sorry

腦閉塞
今晚無文
坐兩個鐘都未諗好

係啦 既然今晚出唔到正文 出下花邊嘢 交代下學姐乜事
Sorry

腦閉塞
今晚無文
坐兩個鐘都未諗好

豐胸運動
Sorry

腦閉塞
今晚無文
坐兩個鐘都未諗好

點解咁多人鍾意學姐 我成日將佢好自然套落d譚仔阿姐度,乜慾望都無
Sorry

腦閉塞
今晚無文
坐兩個鐘都未諗好

點解咁多人鍾意學姐 我成日將佢好自然套落d譚仔阿姐度,乜慾望都無

中學時期 可以上到大波+學姐 係男人浪漫
留名
Sorry

腦閉塞
今晚無文
坐兩個鐘都未諗好

中學時期 可以上到大波+學姐 係男人浪漫

但成口鄉音喎
我要好努力改善啦
我有大波
我要好努力改善啦
我有大波

十五分鐘後,布正麗回來,她瞧見我傷痕累累、一副狼狽模樣,訝道:「嘩!成皇志,你發生咗咩事?攪成咁嘅樣啊?」

「其實佢為咗救我先攪成咁咋!」呂靜宜道

我們站在公路旁邊,不時有汽車在我們附近高速飛馳,引擎的咆哮聲、汽車的響安聲讓我們難以討論,於是我們到了大窩口地鐵站附近的一個公園。

我問道:「管佳莉,妳之前話周平泰知道顧琛琛嘅下落,其實成件事係點架?」

管佳莉有點靦腆道:「其實喺聖誕節嗰陣,周平泰…佢同我提出…嗰啲要求,我地嘈咗一次,之後我地和好無幾耐,佢又再次提出嗰啲要求,我話我太細個,我接受唔到,跟住我地嘈嘈下,佢就話顧琛琛都係咁,我問佢咩顧琛琛?佢話我聽錯,之後我察覺到佢同啲黑社會有來往,我開始覺得佢有問題,我提出分手。但係之後有次我喺麥噹噹撞到佢一個叫阿謹嘅朋友,我聽到阿謹同其他人提起琛琛,話佢…接客,之後周平泰搵我,為咗喺佢口中知道琛琛更加多嘅消息,我同返佢一齊,佢以為我對佢不能自拔,佢除咗向我提出嗰啲要求之外,仲話佢有財務上嘅困難,希望我可以搵快錢幫佢還債,所以我…」

我斷言道:「妳傻咗啊?為咗知道顧琛琛嘅下落,明知道周平泰係黑社會,仲痴埋去,妳有無諗過到時救唔到顧琛琛不特止,妳嘅下場仲會好慘啊!」

管佳莉聞言一語不發地垂著頭。

布正麗勸道:「哎呀!成皇志,你唔好話管佳莉啦!佢只不過…」

我指著布正麗道:「我都未話妳啊?頭先條馬路咁多車,妳都照衝,當自己係成龍啊?就算畀妳追到嗰個周平泰又點啊?妳夠佢打咩?」

呂靜宜掩著嘴巴想笑,我瞪了她一眼,道:「有咩好笑啊?妳地一個二個都唔自量、唔識珍惜自己,成日將自己放喺啲咁危險嘅位置。」

呂靜宜皺著眉,抱怨道:「你講野成個阿叔咁架?」
好似老豆教訓仔女咁
成叔教女
有文
成叔教女

笑三條女
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞